13

Анонимен

преди 5 години

Защо човек с 14 присъди е на свобода?

12

бай ганю

преди 5 години

поредното доказателство че в случая институциите не са положили усилия за да защитят един работещ човек от набезите на лежащите на наш гръб индивидинакой няма да му писне до това ниво ако беше на този човек на мястото и в момент на емоционална възбуда да каже край този път няма да ви се размине мачкам нареднапълно оправдавам действието му макар да съм против убийство,този човек е бил принуден да го направи и неглижиращя подход на институциите е виновен за това

11

Анонимен

преди 5 години

умишлено ПТП - няма такова нещо, колата на кипъреца поднесла в калното

10

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

ТЕЗ ЗАКОНИ, ЩЕ МИ ВЛИЗА ТОЙ ДА КРАДЕ, ТЕХНИКА, ЖИВОТНИ, И Т,Н.. И ЩЕ ГО ТЪРПИМ С 14 КРАЖБИ.... СЪДА Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО... НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО РАЗЧИТАТ НА ТАКИВА НАВЛЕЗИ....И КРАДЦИ..УБИЙЦИ.

9

Марио

преди 5 години

Браво на кипъреца. Вероятно и аз бих постъпил по същия начин.

8

До 5

преди 5 години

Полицията е най-малкия проблем, комунизма свърши другарю, няма милиция, тя не е последна инстанция вече! Полицията може да хване престъпника и го прави, но законите са такива, че съда го пуска след десетина часа в ареста, после следва глоба, която естествено не се плаща или зловещата условна присъда. Законите са проблема, крадците са абсолютно безнаказани.

7

Анонимен

преди 5 години

Човекът е направил каквото трябва, защитил е себе си и имуществото си от крадци.Как трябваше да действа-да ги почерпи с кафе и да си беседва с тях на тема чужда собственост?Като няма държава, всеки се оправя както може.Пуснете го,така ще възстановите поне малко справедливостта след толкова бездействие

6

Анонимен

преди 5 години

Ето. как закона стимулира ромите да стават още по-нагли и да си крадат безнаказано,защото знаят,че законът ги пази.Ние,жертвите, сме да длъжни да търпим,а те да си безчинстват на воля.

5

Анонимен

преди 5 години

Полицията трябва да бъде съдена за бездействие!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Кипъреца спешно да се награди и да бъде пуснат. Най-накрая някой е успял да спре крадливия *** престъпник. Не затвор, а награда!

3

Анонимен

преди 5 години

Самата идея, че едни хора могат да те ограбват, да ти съсипят бизнеса и живота, и ти си абсолютно безпомощен, говори за тоталния провал на нашето общество. Не знам до кога ще търпим това беззаконие, докога ще се свиваме пред разни НПО-та, докога ще търпим да се гаврят с нас. Пирилис е жертва, а не престъпник.

2

Свобода за Пирилис

преди 5 години

Свобода за Пирилис!!! И медал трябва да получи.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако имахме истински закони, а не розови приказки за лека нощ, сега 30-годишния рецивидист с 14 присъди за кражби Петър, щеше да излежава 20 годишна присъда.