102

незапознат

преди 5 години

След всичко което са преживяли е време да ги накарат да платят данъците на тези 180хил лв.

101

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 103 То и президента ни знае какво трябва , ама не казва как да стане.

100

такааааааааа

преди 5 години

работя нещо свързанно с престъпноста-само да спомена 24 в денонощието се знае в тази държава кой къде какво краде,кой ***,какви наркотици престигат,къде престигат,къде заминават-абсолютнпо всичко на 100 процента се знае-полицията неиска и неможе нищо да направи-заповедите идват от горе ,да сте чули хванат нарко бос? е няма да чуете-България е единствената страна в целия свят на тази планета в която няма хора занимаващи се с наркотици-червените и тте са мафиоти-но с днешните е нещо страшно

99

Анонимен

преди 5 години

Участниците в измамата,трябва да получат най-строги присъди и те да бъдат изпълнени веднага.Независимо,дали са мастни лица,или магистрати.

98

Анонимен

преди 5 години

при соца *** взеха на дядо ми всички имоти, заплашвайки го с пушки, ти не ми обяснявай-----------Няма соц, нама моц!!!!!!Има власт!!!!Каквото реши власта - без значение как я наричаш - това е!!!И днес власта по целия свят отчуждава имоти, да му мислят потърпевшите на които им хвърлят жалка сума и им бият "дузпата"!Жалко, но така е било, така е и за съжаление така ще бъде!

97

ХАЙДЕ БЕ...

преди 5 години

До Анонимен 97БАЙ БАБО ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ! ! !КАКВА ПРОКУРАТУРА ИЗМИШЛЯШ ?ПРОКУРОРИТЕ СА ЗАЕТИ ДА СИ ИЗБИРАТ АПАРТАМЕНТИЗА КАКЪВ СЪД БЪЛНУВАШ? ! ?ТИ НИМА НЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ ?А МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ПОСТРАДАЛИТЕ СА ДАЛИ ПОДКУП ЗА ДА ИМ ОТКРАДНАТ КЪЩАТА ! ?

96

до 81

преди 5 години

Те да са само двама... Но да, най-публично известните са двама. Единият до пазарчето Римската стена и мисля, че му отнеха лиценза, а другият е с име на непрестанно поскъпващо изделие на Булгартабак. Обаче съдия-изпълнителите са още по-страшни. Както и всички, докопали се до някаква власт, като се замисли човек. Просто няма морал и страх от Бога.

95

Анонимен

преди 5 години

До РАША БГ НАШАпри соца *** взеха на дядо ми всички имоти, заплашвайки го с пушки, ти не ми обяснявай

94

Барселона

преди 5 години

Да си слагат главата в торбата и да ги започват един по един.Опре ли ножа до кокала,чорапът ще се разплете....Но... с мерки от борческите години...

93

Анонимен

преди 5 години

Да се самосезира прокуратурата в Бургас,ако не софийския.....

92

Анонимен

преди 5 години

Преди като пишех тук,че трябва на всеки площад да има бесилка получавах минуси.Един нотариус да увисне на въжето и ще спрат да подписват такива съмнителни сделки.На съд никой няма да им ходи на тия измамници.Въжето и един по един мафиотите да гледат как растат цветята,ама отдолната страна от към корените.

91

М, да ...

преди 5 години

МВРто невъзможно е да не познават тази група за имотни измами! Престъпниците наказани ли са, в затвора ли са или ... вече си живеят спокойно и необезпокоявани?

90

Гошето

преди 5 години

Извод: не пускайте непознати вкъщи, да не говорим за подписване на документи

89

Охобохо

преди 5 години

Излиза,че в БГ мафията може да си хареса на който и да е човек имота и да си го вземе.Законите така са направени,че обикновения човек не е защитен.

88

Луд Гидия

преди 5 години

После защо ЕС наблюдавал съдЕбната ни система. Темида не е само сляпа, за тяхно сведение, а и ментални проблеми.

87

М, да ...

преди 5 години

Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за кражба на имоти в София и областта. Преминаха безпрепятствано съда през тези 8 години.---------------------Имаше ли наскоро инфо за съдии с имоти и офшорки?

86

М, да ...

преди 5 години

180 000 за имот в Лозенец? пп така както разказва жената излиза, че измамниците са били доста опитни! Хайде бре МВРто да не си знаят контингента тогава и това да е единичен случай по онова време! В тази страна всяко институция сама за себе си ли е и няма връзка с останалите, а измамените се бъхтат по съдилища!пп. МВР инфо само ГЕРБ за вътрешна инфо ли ползват, м?

85

ШибиРиби

преди 5 години

На кой му дреме за две софийски ***. Браво на съдиите. Повече такива позитивни новини.

84

РАША БГ НАША

преди 5 години

при соца такива кражби нямаше значи демокрацията това е за мошеници измамници крадци изнасилвачи убиици корупционери...простете демокрацията идва от сащ а сащ са имено такива и за сеяха унас тази демокрация

83

До пишман юриста

преди 5 години

Очевидно си пишман юрист в действителност. Да си чувал за иск по чл. 19, ал. 3 от ЗЗД, с който предварителният договор се обява за окончателен? А да си чел Закона за ограничаване на разплащанията в брой, където е предвидено, че за плащания над 10 хил. лв. се носи административно-наказателна отговорност, но самото плащане си е напълно валидно и има погасителен ефект за вземането. Не въвеждай хората в заблуждение с некомпетентите си изказвания. Очевидно не познаваш законодателството.