7

гражданин

преди 5 години

софия няма "стар град", какъвто имат всички европейски градове, а и доста български. Извод - София е едно голЕмо село, а натуралните софиянци са си натурални селяни с елементарно мислене, както се вижда от мненията по-долу.

6

@ Жътварски

преди 5 години

Хахахахахахахахах... Милата мишчица колко е възбудена рано сутрин на Разпети петък. Явно си останал сам в наследствения панел в Люлин, завещан от дядо ти, който наистина освен кирпичена къща на село друго не е имал. Не бой се, ще си дойдат хората. И онази черничката Цецка пак ще е на терена. Потрай малко. Цункиии!!!

5

Честен

преди 5 години

До МестенАко навремето местните са били с твоята гледна точка и Вазов, и Славейков, и Христо и Евлоги Георгиеви, и още много други щяха да са просто някакви досадни селяни, дошли да тровят въздуха на наследниците на сердикийските родове. Добре, че след Освобождението в София са се събрали будни и образовани хора от цяла България, че от кално градче с волски коли и няколко минарета да стате що-годе европейски град. Не споря, че има болезнено комплексирани и амбициозни новодошли, но все пак...

4

Жътварски, София

преди 5 години

Вън провинциоланлните скакалци, паразитиращи на гърба на град София! Армия от зидаро - мазачи, продавачи, бензинаджии, миячи, чистачи, готвачи, общаци, шофьори, дистрибутори, търговски представители и прочие неквалифицирана гмеж! София на Софиянци! Товари потомствените козари на конски вагони и диркетно в кирпичените паланки, от които са допълзяли! Козари, работещи за под 1500 лева чисто, да се депортират без прошка!

3

Местен

преди 5 години

В последните десетина години все повече заобичвам празниците. Тихо и спокойно е, няма нье, няма мье, сякаш се връщам младежките си години, когато София все още не миришеше на чесън, пот и липса на култура. Околоблоковите пространства бяха чисти, от балконите не хвърчаха (бомби торби с ***). Каква носталгия само!

2

Mario

преди 5 години

И следобед пускаме бариерите

1

са

преди 5 години

Щом пътуват значи имат пари!А щом имат пари за гориво и винетки,ще търпят и ремонтите-нали с винетките се плащат!А ако си стоите у вас е най-добре-все пак ипотечните кредити защо ги плащате!