150

Анонимен

преди 5 години

Няма да се спрат брей. Родител 1 и 2 значи. Ей така невинно. Тия гербаджийте няма да се спрат и ще опитват всячески докато са на власт. И тая Фандъкова - тя да каже родител 1 ли е или родител 2. Абе как не ги е срам! Значи идват двама гейове и водят дете подарено им за отглеждане от агенцията за децата и хоп готово - Родител-1 и родител-2. Ама това че народа е бесен и не иска и да чуе за истанбулската джендърска договорка кой ти чува. Няма майка, няма баща.

149

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не се лъжеме а?В България Бойко Борисов казва какво гласува парламента, той управлява изпълнителната власт, той управлява и прокуратурата чрез Цацаров.Тези неща да стават значи ги подкрепя и прокарва ЕДНОЛИЧНО Бойко Борисов.Щото нещо като уж сгафят депутатите му се изпъчва и вика: Мойте каква глупост направили, вдига телефона и се отменят.Защо Бойко Борисов прокарва тези политики срещу българските семейства, докато толерира продажбата на булки в ромите и малолетните родилки?

148

Цвента Ц

преди 5 години

Днес взимайки детето от градината ме попитаха кой съм, аз им отговорих че съм родител номер 2. Следваше мълчание-сами да се сетят кой съм.

147

Цвента Цветан

преди 5 години

Аз ги драскам и на тяхно място пиша майка и баща. Нека ми се скара някой.

146

Велчо

преди 5 години

Веднага да се реагира. При всеки опит за налагане на каквато и да е било пропаганда на деца, трябва да се реагира!!! Всеки един Българин, ако е такъв, трябва да реагира!!! Така защитаваме семействата си!!!

145

аха

преди 5 години

Всичко върви по план

144

Присмехулник

преди 5 години

във формулировката "родител 1" и "родител 2" има повече дискриминация, отколкото да се пита за цвета на родителите и после тези родители да се подреждат по пол и цвят. джендърите вече сами не знаят какво правят... :-)))

143

Комшията

преди 5 години

Аааа, няма да се разберем така . Мен като Родител 3 няма да ме слагате . Тя комшийката преди години уж само за сол дойде, а после ми вика да си мълча щото мъжа и щял да я пребие .

142

Анонимен

преди 5 години

айде стига нали смърдящия кренвирш от банкя ви обеща магистралакакво сте се захванали за тия родителиутре ако му наредят и родител 3 ще измислинали и подигото го пуснаха на латиницаи турско робство не е ималокапка по капка ви измиват мозъците пък да не говорим за децата дето сега им пълнят канчетатана тоя суджук да го окачат на паметника на столицата му е малкоайде кусайте си го

141

АК-47

преди 5 години

***-иииииии.... *** до *** в това управление. Община ли? Отврат.

140

срам

преди 5 години

Отвратен съм от ГЕРБ!!!

139

Анонимен

преди 5 години

До 139 КОЛЕВДа не си от другия бряг ?

138

Анонимен

преди 5 години

Когато рафаелчо са го записвали в детската градина, "майка" му сигурно е попълвала графата "Баща".А колко по-лесно щеше да е ако имаше Родител 1 и Родител 2

137

Анонимен

преди 5 години

Вече като искам да напсувам ГЕРБ, на числа ли да ги псувам ?

136

КОЛЕВ

преди 5 години

Поредната предизборна лъжа и провокация на *** и бандата и! Нищо ново!

135

Йово

преди 5 години

Леко по леко си го въвеждат. Сега в общината, преди това в училище в Бургас. Преди това в Шумен и така. Напипват територии и така в последствие ще си го въведат.

134

Извратеняци!

преди 5 години

Точно в детските градини. То джендърите с педофилска ориентация само това чакат. Да се пишат лелки и да почнат работа в детските градини. Да се каже публично кой е писал тези полета!

133

погнусен

преди 5 години

ГЕРБЕР-ска му работа. Няма да мирясат докато не продадат и майките си (Родител Х) за да обслужат чуждите интереси. Ако те не знаят дали майка им и баща им са мъж или жена, то аз знам!

132

Кина

преди 5 години

Срам ! Срам ! И това извращение то прави общината ! Пфууу !

131

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявайте, след 10 години ще дойде нова мода, ще започнат да се изкарват пари от друга простотия и тогава срамът ще е голям за всички осъзнали се. Поне не си режете чишките, че после връщане няма. :)