9

Анонимен

преди 5 години

показухааа

8

Василев

преди 5 години

Добър вечер селяни прости!!!Аз нямам шеф , нито на небето , нито на Земята!!!Искам да бъдете добри християни, да си плащате данъците, да плащате помощите и социалните на ромите, да прощавате на престъпниците и пишман приватизаторите грешките!!!Бъдете добри християни, селяни прости!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Без Исус човечеството е НИЩО!! След него и благодарение на неговата саможертва човешката душа еволюира!Семето е посято и нищо не може да го победи!Дори мюсулманите берат плодовете на Християнството но не го признават! Слава на Исус и на Отца!

6

Ужасите

преди 5 години

Религиозните фашисти/ислямисти все още вярват, че земята е плоска и подобни врели-некипели.

5

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не става въпрос за посещаване на църква. Хората са егоисти, не знаят какво е смирение и порядъчност.

4

ШибиРиби

преди 5 години

Комунизма и атеизма повредиха българите. Влиза в църквата облечен като гъзар, дъха на гроздова и изпуска цигарения дим на входа, пали свещ и минава година преди да се сети за господ.

3

Анонимен

преди 5 години

Църквата ни се замеси в хиляда скандала и е нормално хората да спрат да я посещават.

2

Анонимен

преди 5 години

Религиозни ли това да не е виц на годината. Няма религиозни има само такива които влизат в църквата да се молят на Бог за пари. Истинският религиозен не ходи в църква той се моли вкъщи. Не парадира с вярата си. Тя е вътре в него а не отвън на показ. От дете се моля на Бог но не в църква при поповете с ролексите и кадилаците. Баба Бог да я прости ми казваше. Вярата сине не е в църквата при поповете вярата и Бог са в самият теб сине. Душатат ти е дадена от Бог не от църквата и лицемерните попове.

1

свети Онуфри

преди 5 години

Българите са религиозни - вярват в софрата и парата, другото са глупости!