91

Анонимен

преди 5 години

Освен това ВМРО има лост за натиск - директно да заявят на Бойко Борисов че разтурят коалициятаОткак ВМРО ги гепиха с червено от паспорти по ръцете, Каракачанов е кротък като агне :) Как ще разтури коалицията, то такова шкембе в опозиция как ще се поддържа :)

90

Анонимен

преди 5 години

ХОМОТА БЕЗ ДЕЦА НЕ МИ ТРЯБВАТ ЗА СЪВЕТИ

89

Анонимен

преди 5 години

Живейте си щастливо в Норвегия и не ни мислетеТо за българите от около 70 години вече никой не мисли, включително собствената им държава, то там е проблема.

88

Анонимен

преди 5 години

Неолиберален хунвейбинизъм.

87

Анонимен

преди 5 години

ВМРО вече се чудят откъде да насъберат някой и друг процент. Ама така е, като продаваш българско гражданство за жълти стотинки, а лидерът ти укрива имоти. Сори, Краси, ама това ти беше от баницата на властта. Със сигурност си поскътал, ама ще ти ги вземат, рано или късно :)

86

Нова атака

преди 5 години

На Юдомасонските Католици срещу Тангрияските Християни.Искат да ни направят крепостни донори и нашите деца да бъдат собственост на управляващата каста. Това са наследниците на хората построили човеко-ненавистническите катедрали на гърба на милиони жертви. На хората въвели паричните данъци, банките, лихвата и наложили Римо-католицизма в Ариано Християнските Западна Европа, Англия, Централна Европа. Досега нас ни е спасявала само Изтоно-Праводлавната религия и традиции.

85

fk

преди 5 години

Аман от тия западни ценности...

84

Анонимен

преди 5 години

До А ВМРО каквоКаква общо има мезонета тука? Прави ли са? Да. Ай щото имал мезонет, напук на него, ще гласуваме малоумната стратегия. Разграничавай малко нещата.

83

Ф.С.В.

преди 5 години

Първото решение на проблема в агенцията - Закрила на детето--Е!! -Да се проверят всички жени какъв статут имат- Повечето над 80% са СТАРИ МОМИ!!- НЯМАТ деца и въобще си нямат понятие от семейство деца и т.н.- Тези КАКИ трябва да се махнат от там - После трябва да има прозрачност какви НПО се месят там и да бъдат забранени- И накрая нишката за съдействие на деца малтретирани от родителите си Е!!- Нишката е УЧИТЕЛКИТЕ!- в детската градина и в училището- Ако детето е бито, стресирано- ТОГАВА!

82

А ВМРО какво

преди 5 години

ще отговори на това -" Каракачанов с мезонет за 400 евро на кв.м. и недекларирана тераса 117 кв. м."!? Истина ли е, защо още се услушват от ВМРО? Колкото по късно излезе истината, толкова по зле за ВМРО!

81

Ала_Бала

преди 5 години

По стилът си на изложение Концепцията е като Истнанбулската конвенция, но още по завоалирана. Въпросът е изпълнението и кой ще получи поръчките - вероятно ще по типа: "Отворен общество" към "Америка за България". Целата е едни нагли тарикати т, които никога не са свършвали нещо съществено да се доберат до държавни средства. Примери - Станишев, Мария Габриел, Цецка Цачева... и други ***. Докато Сорос не бъде изгонен от България постояно ше ни заплашват подобни документи и ще ни отвръщават

80

геЙрб-видими резИлта

преди 5 години

Герберасти, имайте късмета да пробутате тая поредна джендърска простотия! Който и да било, опита ли да ми вземе детето, първо че той ще даде фира моментално, а след това ще дойда в софия да ви е,б,а майката уродлива! В затвора ще вляза ако трябва, но ще ви е,б,а мамата джендърска! Опичайте си изгнилия мозък!!! Унищожи герб - спаси България и детето си!

79

Анонимен

преди 5 години

Искат да ни вземат най-ценното те да решават кое добро за детето разни джъндърски НПО та финансирани от вън бъдете на щрек.

78

геЙрб-видими резИлта

преди 5 години

Поредната настъпана мотика от шайката на джендърите! Гласувай против шайката - спаси България и децата си!

77

До Анонимен 82

преди 5 години

Грешиш. Аз съм един оттях. С жена ми се гъбаркаме, че в това отношение изоставаме. Даже, на една от съседките ми ѝ е направило впечатление. Пращам и закачливи СМС-и, за това, че жената трябва да се бие периодично и профиллактично - от любов(виж препоръките на саудитския имам) . Ако не ѝ харесва, да се оплаче в турския парламент - там ще я разберат.

76

Анонимен

преди 5 години

Същият проблем имаха и жените-жертви на всякакви видове тормоз на сексуална основа - от мръснишки задявки до брутални изнасилвания. В 99% от случаите всичко приключваше или с констатацията "Няма доказателства", или с обвинението "Тя е виновна! Държала се е предизвикателно ли пък се била съгласила доброволно, а сега искала да ги осъди, за да вземе парично обезщетение.И пак скритата цел беше същата - пр_ос_такът е невинен, защото той е по-моралният в сравнение с по-интелигентните!

75

Анонимен

преди 5 години

"Добре си е като се прибереш дома , и ако ти е тъпо - да можеш да помлатнеш жената"От НПО-тата сте все с доказан интелектуален дефицит, тая мантра колко още ще се мъчите да я пробутвате? Повечето хора не се сещат дори за ЕДИН познат който си бие жената. Масово се случва обаче в маалите, но там са неприкосновени, онеправдани малцинства само с права, нали така? А и на тях така или иначе не им пука за децата, имат ги за касички...

74

Анонимен

преди 5 години

До Бай ТошоАко някое дете се оплачеше или ако някоя майка се оплачеше, че детето й е тормозено така, съответните институции отсъждаха като гръмовежци "Момичето е виновно! Сигурно се е държало предизвикателно или е било с много къса поличка. не са я закачали, а са я порицавали!"Такъв беше лицемерният официален морал на твоето време! Колкото по-***, толкова по-толериран, това беше правилото, което осакати обществото ни и сега му сърбаме попарата.

73

Анонимен

преди 5 години

До76сТАТИСТИКА НА САМОУБИЙСТВАТА В СВЕТА--извода е простичък и всеки го знаеше подсъзнателно - колкото повече работиш, толкова по-голяма е вероятността да се самоубиеш!извод - работете по-малко, т.е. по-малко се напъвайте!

72

До оня...

преди 5 години

..с 4-те деца от 23 години в Норвегия. С българските си баби и дядовци на какъв език общуват? Само да питам. Че от известно време съм тук и забелязвам баш норвежците като теб децата им не говорят български. А иначе системата тук е зомбираща. Спор няма. Проблеми няма. Само дето вечер в центъра на Осло тъмнокожи ходят с мачете. Относно барневерн такива като теб си стоят и си кротуват и се надяват на тях да не им се случи. Офцътъ е офцъ дори и в Скандинавия,че и дава акъл на нас простите в Бг