56

Анонимен

преди 5 години

Явно за политиците човешкият живот на обикновения човек няма стойност!

55

Анонимен

преди 5 години

Интернет тигри, какво ще направите? Разбирате ли какво имам на предвид?

54

За какво му е

преди 5 години

книжката, за да се чупи в Турция ли? В затвора няма да му трябва. Стига са протакали, от ареста-направо в затвора да отива!

53

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна държава, отвратително правосъдие! Отврат! Пълна ***! За превишена скорост отнемат книжка за три месеца, а тук има убито дете! Срамота! Е, няма такава държава!

52

АТАКИСТ

преди 5 години

Все съм виждал наглост в моя живот, но тоя *** прекрачи всякакви мои представи.

51

Политик

преди 5 години

Това е гадна работа. Той даже не си дава сметка че вече няма живот в него, а продължава да се изживява като политик.

50

Манолски

преди 5 години

и да се дърлим по нета, той си иска книжката, че даже и други противоконституционални неща като да си джумоли на майчиния език на митинги и държавата да му дава привилегии, че бил официално малцинство и не се чувствал българин, а само приносител на български документ за самоличност

49

Анонимен

преди 5 години

То бива наглост, ама това неговото на нищо не прилича.

48

Спасявайте се,хора!

преди 5 години

Подготвя се българска пролет ако падне ГЕРБ,ako падне ГЕРБ,спасявайте се!Такива "пролети" и майдани знаете,че са опасни.

47

Анонимен

преди 5 години

Сега пък ще каже, че на бебето е трябвало да се вземе книжката, а не на него...

46

...a na roditelite..

преди 5 години

...koi shte im varne deteto be gni do ?!??

45

Студент

преди 5 години

Местане,направи така,че бебето да се върне при родителите си,а аз ще ти помогна да си върнеш книжката !!!

44

Анонимен

преди 5 години

Карай си без книжка. Много го правят. И без тва си политик и не могат да те пипнат...

43

Местан е животно

преди 5 години

Леле, това се казва гьонсуратлъ! Да му дадат книжката и пак да тръгне да убива хора по пътищата! Това е върхът на дебелоочието! Има ли тъ пана ри, които биха гласували за ДОСТ? Местан няма срам, няма нищо човешко. И вместо съдът да му забрани участие в изборите, Местан ще гледа как-как, да грабне мазания кокал, за да му се размине за катастрофата. Тая държава няма закони.

42

ma4enik

преди 5 години

Местане скрий се,жалък *** си.Не мога да те търпя и да те гледам.Ти си срам за човешкото съществуване.Дори АЛЛАХ те презира и мрази.Ти как ще носиш тази тежест на убиец на дете?Ти си убиец на малко и красиво момиченце.Ти унищожи радостта и щастието на едно семейство. Как можеш да се яваваш пред хората?Ти си ***, дошел на този свят само за себе си и живеещ за себе си...Как не те тикнаха в килийте на Ст.загора?

41

Привет от Анкара

преди 5 години

Аз знаех,че този *** е нагъл до неузнаваемост.Знаех, че го интересува единственно неговият живот.Знаех,че би боядисал майка си и я продал на баща си. Знам,че този няма характер.Знам,че този няма чувствата на човек.Но не предполагах само ден след погребението на милата душичка да се нахендри в пресата и да си иска книжката.Това е нещо по-вече от епитетите които би могъл да изброи човек за един гадняр.В човешкият речник просто няма изрази и епитети с които бихме олицитворили това същество,срам

40

минаващ

преди 5 години

Толкова нагрост и безочие, такъв гьонсуратлък и неверничество в канибалските племена няма.Уби детето, вчера погребаха едно мило,малко,красиво бебенце, което не знаеше(и няма да знае)нищо за живота.Този е тръгнал книжката си да иска.Аз още първият ден казах,че този е *** и ***, единственно себе си мисли и Ширин да не му избяга. Защо не го бутнаха в пандиза в Стара загора.За да види що е това пандиз, сред ромите.Ей това е върхът на наглостта, прощащината, безочието и гадността.Не е човек..

39

Анонимен

преди 5 години

Местан да жали семейството, което почерни, не парите и книжката си.

38

Наторителя

преди 5 години

На Лютвито мога да му напълня каскета с един клек.

37

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Сега разбрахте ли, защо скоро всички ще ходите с гривни и по улиците ще има много смърт.Йоан Богослов не е някакъв глупав старец. Края идва, просто се забавя, защото тези, които Бог е определил (той знае, че са добри и ще му служат вечно още преди да бъдат родени) трябва да умрат, за да си ги прибере при Него.Ще има плач и скърцане на зъби. Името му е АНТИХРИСТ и след него мор. Да не си мислите, че АНТИХРИСТ му пука за някакви бабички дето се молят в храма. Той иска друга кръв - политици, не