207

Зозо

преди 5 години

До ГашоХаахааааа,Здравей гладен, как си? Моя апартамент е 114 кв.м. с 3 тераси + гараж 40 кв.м. Имам и две коли - джип за лов и градска. Да те Е в скъсняка!!!

206

Мозо

преди 5 години

Никога вече Зозовци на власт!

205

Анонимен

преди 5 години

До Зозо Е да де! А па ти щото пък си еталон за "умност"...Също като предишния на поста на Радев...

204

Зозо

преди 5 години

Никога повече червени бродници на власт!!!

203

Анонимен

преди 5 години

Народеее Народе !!!! Не знаеш какво ти готвят от президентството ако БСП спечели изборите. Тогава няма да посмееш да изразяваш мнението си по форумите , а ще те е страх от сянката ти. Това ли искаш народе ? ГЕРБ може да са лоши , крадат ,обогатяват се , но сте забравили какво беше по времето ,когато ни управляваха БСП и ДПС. Това ли искаш народе ? Не им се връзвай на фалшивите новини . Не се връзвай на измислиците на Елена Милиончева , на Корнелия Импексова и на Румен Грипена .

202

Анонимен

преди 5 години

Герберастки *** да не си в днешно време,когато цяла България е скочила срещу Борисов и неговата шайка с апартаментите...е,те едва ли ще върнат дадените им от Цецо закуската пари,когато целия народ се вдигне и гласува против тях на 26 май...натрупаната омраза към тези престъпници е толкова голяма,че да не съм и на мястото на Борисов и Цветанов,когато ще се обясняват ,че са загубили изборите ,защото троловете им се оказали много,слаби,нефелни,неубедителни,направо гълфони...

201

До Зозо

преди 5 години

това в ПИК ли го прочете-то там пише и ,че ще напуснем ЕС и ще станем част от Китай:))))))

200

Гашо

преди 5 години

Зозо, днес изкара 15 лв от лозунги и опорки. С тази скорост след 378 г. ще събереш за един хубав апартамент като на твойте патрони. ***

199

Зозо

преди 5 години

До даХахахаахааааааа,Ще застане Радев начело на държавата, ама друг път. Пък ако евентуално стане 0.00000000001 % вероятност, ще е по-зле и от Виденов, защото е много "умен"!!!

198

Анонимен

преди 5 години

На вниманието на пенсионерите, преди да гласувате за БСП помислете за спестяванията си в банката, веднъж БСП вече ви обра.

197

да

преди 5 години

от позиция,която няма реална власт в страната Румен Радев попилява ГЕРБ и сън не ги лови,а когато застане начело на страната(това ще е факт,защото българския народ го иска) ГЕРБ ще ги има..ама разпределени..женските в Сливен, мъжките..по останалите затвори:)))

196

Зозо

преди 5 години

Да пометем червените бродници от БСП на 26.05.2019 г.!!!

195

Калеко Алеко

преди 5 години

Прав е другаря Радев, а в потвърждение на думите си и той сега припява на втори глас песента на едни "политици", които напуснаха Българския парламент и обявиха война на институциите и държавността в България ... !!!

194

До Спасов

преди 5 години

Радев ще получи златен скункс за най-слаб президент - що ??..Плевнелиев да не го е върнал ?:)))

193

Анонимен

преди 5 години

Айдеее...герберастките *** пак налазиха от мишите си дупки и цвърчат ли цвърчат,за да заработят мръсните си парички обещани им от крадеца Цветанов и вожда Винету...сякаш някой им обръща внимание на брътвежите... ГРОБ като имат крадени пари...да дават...скоро ще им секне кранчето...пък и няколко копои *** на мафиотите от ГРОБ няма да ги спасят от народната "любов" на 26 май...любов ще има ,но при бай Ставри в централния затвор за престъпниците от хунтата на Боко тиквата...

192

Джо

преди 5 години

Тиква е по-добре от кратуна. Никога повече власт за червените кратуни! Радев = червена кратуна от най-***.

191

да

преди 5 години

а който си въобразява,че между скачените съдове ГЕРБ и БСП има противопоставяне-да си пие хапчета, да ги спре или да ги започнеайде без наивни глупости

190

Спасов

преди 5 години

Радев ще получи Златен скункс за най-слаб президент. Освен че нищо не е свършил ами и като говори пак нищо не казва. Армията го е лишила от всякакво сиво вещество.

189

:))))

преди 5 години

голям смях..няма и един бивш мазен партиен секретар, който след 1989 година да не се окаже с дядо, убит от комунистите:)))))в тая държава от 7 млн. души жертвите на комунизма са 8:))))

188

До Зозо

преди 5 години

че те комустите и сега са си на власт, бети ако ГЕРБ ги мислиш за нещо друго...си най-големия шегаджия