15

Анонимен

преди 5 години

Отоплението е главен фактор за замърсяването, само във София трафикът е по-сериозен фактор (не че замърсяването не е и там). Който живее в столицата лесно може да сравни въздухът в неделя с другите дни в седмицата. Елементарно е.

14

без катализатор

преди 5 години

Трафика във Видин е ''голям'' само около празниците със повече почивни дни, когато гастарбайтерите се прибират да нагледат възрастните си роднини.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе вие май и в неделя пак само коментирате без да четете. Написано ви е, че във Видим отоплението е главна причина, а в София трафикът. Прочетох само последните 2 мнения под мен и щом и двамата са на принципа Чукча не читател, чукча писател, се отказах да чета и другите коментари. Типичен електорат сте на кликата герб/бсп/патриотари. Гласуват за едни и същи и после искат промяна...

12

Млад софиянец

преди 5 години

До Стар софиянецСтар и без акъл си, ако смяташ че въздуха е мръсен от КОЛИТЕ.

11

ДртПрч

преди 5 години

Голям трафик ще да е у Видин.А може би не колите са виновни, а прашните улици и кюмюра, а?

10

Анонимен

преди 5 години

Стига лъжи. Какъв трафик има в умиращия Видин?!По естесвенпът това е невъзможно.

9

Анонимен

преди 5 години

Закони няма, или има - но никой не ги спазва, а държавата не прилага глоби. Един етнос е богопомазан и живее по-зле отколкото в каменната ера - горят се отпадъци, плаcтмаси, гуми и каквото им попадне. Ако това стане в нормална държава след 30мин пожарникари чукат на вратата ти и глобата е солена.

8

Анонимен

преди 5 години

У Перник въздухо е кристален...

7

Стар софиянец

преди 5 години

Печки и котлета на дърва и въглища винаги е имало и ще има,даже бяха много повече,но София беше с три пъти по малко население и сгради /и квартали/.Сега ако по дълго си бил в провинцията ,като се връщаш още от околовръстното се усеща промяната и ,,аромата" на почти 3 милионният град. Трафика е безумен за тази затворена котловина и въпреки липсата на Кремиковци/помним!/ въздухът ,,ухае" на автомобилните изпарения.Какво да се лъжем,в София въздухът е ужасно замърсен ,именно от колите.Усеща се !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Бургас с най-добрите показатели???? Муахаахаххаа... То затова като духне вятъра от Нефтохим-а и целият град замирисва на петрол.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да забранят дизелите без катализатор и филтър за твърди частици.Повечето от бензинките са на газ и не цапат толкова много.В София живеят много роми.Те палят печки.Също така обичат да горят отпадъци.Всяка година стават все повече и повече защото правят много деца.Те живеят като родителите си.Също така трафикът на самолети става все по-интензивен.

4

GERBer

преди 5 години

пълна забрана на колите (освен тези на партията майка) и отоплението! ако садите картофи ша ви е топло!РЕКОХ! КАЗАХ! НАРЕДИХ! ЦЕЛУНАХ ПАПАТА!

3

шматка

преди 5 години

Как точно с 12млн ще прочистват въздуха не знам.Може би на хартия.По добре да ги инвестират в газификация ама кой ли съм аз да давам съвети

2

Анонимен

преди 5 години

там е, там, идете в определени квартали да видите вечер какво е

1

Анонимен

преди 5 години

По мръсен въздух от София няма.