193

адвокат Тенев

преди 5 години

Красотите на "либерал"демокрацията и дивия капитализъм! Безработни,бездомни,дрогирани,ограбвани,поробвани и експлоатирани....Абсолютен геноцид!!!

192

Анонимен

преди 5 години

Всичкото ни пълно и равно,та само тревата ни е забранена.Като запушим масово и трева,ще цъфнем и вържем!!

191

Факт

преди 5 години

Поредният удар на ГЕРБ: Българите да станат нар*козависими и Цветан и Бройко да отпускат дозите ........... само на лоялни членове!

190

опетков

преди 5 години

До Шопо И в каква мизерия живеят бе , шопе? Мизерията е основно в кратуната ти?

189

Анонимен

преди 5 години

Като им гледам физиономиите,хич не е наркотик тревата.И без друго днешната младеж за нищо не става и не и се работи,а ако е легална,всичко живо ще си пафка и няма да му пука за нищо...Следващата крачка е кафявото,направо да разрешим и него,а?!

188

Шопо

преди 5 години

Нека да си пафкат,бе !!! Така ще забравят в каква мизерия живеят...

187

ТУИТЬР

преди 5 години

ДРОГА АЛКОХОЛ ХАЗАРТ СА ДО ГРОБ

186

да

преди 5 години

няма значение колко е съществувала-империята си е империя !!!да не говорим,че влиянието на създаденото от Александър се усеща с векове след това,макар да се разпада на части..гърците по времето на Александър със сигурност не идват от Африкато ако става въпрос и човечеството се води,че е тръгнало от Африка,но това не значи,че сме африканци нали:)))))

185

да

преди 5 години

е, има гръцка империя - тази на Александър Велики

184

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До ГoшуТи не си добре с главата бе

183

Анонимен

преди 5 години

Познавам поне трима тревомани, всичките са с бавни реакции, без воля, и с един много особен празен поглед. С времето тези ефекти се засилват (не са спирали да си пушат безвредата тревица - а и нямат намерение).Страшното е, че всички повтарят, колко било безвредно.

182

Анонимен

преди 5 години

Наркомания и *** са новите ценности.

181

да

преди 5 години

на който не му харесва България границата е отворенатук дж'ендърски ви номера с нас,раната конвенция не минават - пратихме я на боклукаясно ли ви еЗападната содомия у нас не минаваБългария над всичко !!!!!!

180

Ала_Бала

преди 5 години

Може да се легализира, който иска да пуши, да си създава изкуствен комфорт. *** на обществото трябва да се разчиства. Лошото е, че няма гаранция за децата.

179

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуМного си зле , Гошу...............пий си хапчетата редовно и ходи по-често на психиатър!

178

Анонимен

преди 5 години

Въпросът за марихуаната е много сложен............от медицинска, химична, правна и политическа гледна точка!!

177

Гoшу

преди 5 години

...от кой пол се счита, дали пуши чадел, дали смърка, дали порка или дали е моногамен или полигамен. Сори, ама вие сте само за нивите, да орете с Белчовците и да живеете в Средновековието. А между другото едно време булгараците също са раждали както сега римляните по 10 деца и са се женели на 13 години, ама защо ли тогава не се е смятало са грях, а сега мучите...Що ли?

176

Гoшу

преди 5 години

...не, не е Содом и Гомор. Най-великите империи в света - Римската и Гръцката са били в пъти повече по-развратни и звратени от сега. МАйка спи със сина си, брат със сестра. Хомосексуализмът е бил за аристократите и се е смятал за по-висш секс. Както виждате, нямало е тогава Втори Потоп и света е оцелял. Ще оцелее и сега, но с нови стандарти, които вашите закостенели мозъци няма как да разберат и възприемат. Просто ще се смени генерацията и никой няма да му пука кой с кого прави секс...

175

Анонимен

преди 5 години

Работещите в МВР-тата да си пушат каквото искат. Може да дадат трева и на Бойко Методиев Борисов, той отдавна има необходимост от нея.

174

Гoшу

преди 5 години

Драги ми православни славяни и хетеросексуални НЕджендъри (тоест безполови). Светът върви напред. Както казаха още с първото изречение на "Властелинът на Пръстените: "The World is Changing...". Ще измрете и ще дойде промяната. Ще има защита за жените, не 3-ти, а ако си поиска човек и 50-ти пол. Тревицата ще е легална, въпреки че всички сте вече гейове и мислите и останалите за такива, света продължава да се множи. И не си мислете, че света ще свърши, защото е Содом и Гомор...