10

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 8 Да ги натикаме в затворите , но как ? Властта и парите са при тях.

9

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да има. Западняците виждат ка народът търпи трима дебели *** да му откраднат държавата и съвсем правилно прави заключение, че сме овче стадо. Защо тогава да не ни пробутват всякакви ***? И вие щяхте да правите същото с такъв сбъркан народ.

8

Анонимен

преди 5 години

Когато натикаме по затворите всякакви мафиоти, апартаментчици, тераси, #КОЙ и прочее комунистически бандити и се научим да избираме нормални управленци-тогава ще имаме и доходи и храни като в нормалните държави. ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДАТА ИЗИСКВА УСИЛИЕ, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГИ ПОДНЕСЕ НА ТЕПСИЯ-ЗАПОМНЕТЕ ТОВА РОБИ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

един така ми твърдеше, колко по-качествен бил шоколада нутела в Италия.Донесох му един буркан купен от милано.купих му и един буркан тука.напълних му 10 лъжици - 5 + 5 и му казах: "Давай познавай кой е италианския".близа, лиза, дъвчи и ... не можа да познае.

6

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че има.Обратното може да твърди или платен драскач, или човек, който не си е подавал лично носа навън.

5

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха!Нямало разлика в качеството.Абсолютна лъжа.

4

Булшит

преди 5 години

Храните от ЕС са отровни. ЕС ви убива бавно и подмолно.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли писна да повтаряте нещо, което хората го знаят от години? Да, до това доведе дивия капитализъм социалистически тип, въведен от комунистическата боржуа.Най-смешни са работодателите, които са си избрали хубавата част от капитализма и за друго не ги търси. Богатството на запада се дължи и от ограбването на колониите, за да има първоначални средства, които да смекчат вътрешното ограбване.

2

Питам

преди 5 години

Мая Манолова дали е съгласна ? За какво беше това напъване ?

1

Анонимен

преди 5 години

Верно че от цъквания се храните, ама поне недейте преписва една и съща статия всеки две седмици