13

Анонимен

преди 5 години

Гербераски *** , строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ е приоритет на Станишев и Борисов !!!Ти боко.лук за кой комунист си ?????

12

Анонимен

преди 5 години

Ако набият още пари в Белене, това ще си е чисто национално предателство.

11

V

преди 5 години

Ядрената енергетика я сринаха лоши конструкторски решения .Не трябва да се правят такива и по този начин реактори. Трябва да се работи по един модел реактор за много цели .Многоцелеви :)Цената може да е много по ниска ,ако се направи по друг начин

10

КараКанчева

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!!Това ли е ,,голям китайски инвеститор " ???И преди една , преди пет , ..... преди десетина години не вярвахме на лъжата ТИИИИИИИИИИ !

9

Анонимен

преди 5 години

по евтино ще е ако тия два нови реактора /които никой така и не видя на живо/ бъдат монтирани в козлодуй...

8

Анонимен

преди 5 години

2030год. в най-бедната държав в ЕС, България ще останат 3,5-4млн.,жители, предимно над 60г.,но ще имаме 4/четери/атомни реактора!!! Света ще се смее с нас!

7

Анонимен

преди 5 години

гьола никога няма да излезе "на плюс", освен ако мафията не увеличи в пъти крайната цена на тока за хората...ако централана не е държавна, няма смисъл от нея, защото няма да работи за хората, а за печалбата на частникапатока въобще няма да стане...

6

Анонимен

преди 5 години

Тъпaнар , когато нещо се строи и създава това е хубаво, а когато не се прави нищо всичко заминава на майкa си в пткaта.

5

Анонимен

преди 5 години

Замираща България няма нужда от два нови реактора и нова АЕЦ! Още по-малко пък и руско участие в проекта, което незнам защо го наричат помощ! Няма помощ, всичко се заплаща, само руснаците казват, че ни били помогали, но забравят, да споменат, колко ни струва,, помоща им"!

4

Анонимен

преди 5 години

Русия е номер едно в ядрените технологии. От участие на Росатом по-добро нещо не може и да се желае.

3

Анонимен

преди 5 години

Пак се появиха разни инвеститори. Тъкмо ги разгоним и прокудим разни германци, руснаци, французи, корейци, китайци, те пак идват и искат да инвестират. Казахме им на всичките желаещи, че няма инвеститори и да се махат.

2

Йово

преди 5 години

Не прави ли впечатление че от 10-15 години насам когато дойде време за избори винаги се повдигат два дежурни въпроса. Първият е АЕЦ Белене, а вторият е Южен Поток(Сега вече Турски поток). Започва се кой против, кой не бил против и след като минат изборите всичко замлъква до следващите избори. Всичко е да замажат очите на "овцете" а истината е че нито ще има потоци нито АЕЦ-и.

1

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

ТОЗИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ И ПРАВИЛЕН ПЪТ ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ---70 ПРОЦЕНТА ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ ЕС И НАТО---ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ