12

Гашо

преди 5 години

ВМРО що крепят власта, що не излязат от нея и да правят протести. Само напъни н а популизъм. Каква концепция написа Краси, за едни паспорти питам.

11

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно това решение да е взето по нареждане на Тиквата за да се насочи общественото внимание в друга посока и да отшуми апартаментгейт, а може и да е работа на цв. цв.А бе изобщо това правителство е пълна мафия

10

Мария Гаргамел

преди 5 години

Предупредих преди няколко часа, че ояденята шайка ВМРО използва всичко за популизъм за да излъже някой изкукал дядка да им гласувате. Какво стана с далаверата с паспортите, ами обещаните двойни пенсии. Защо подкрепиха псевдо войводите с присъствието си опрощаване на дълга на мюфтийството/ ДПС. Помним....

9

Тракиец

преди 5 години

Това за пореден път доказва, че държавата и управляващите не работят за Българския интерес, а срещу него.. Няма партия в Парламента която да защитава Българите.. ДПС контролира съдебната система.. Как ще си осъдят собствените хора вие как я мислите тази работа?

8

Цецоууу

преди 5 години

Е-еее, ми, вота наближава! Ще ми трябват!

7

Анонимен

преди 5 години

Ами то гавра и обида са и липсата на присъди за паспортната афера, ама...

6

Анонимен

преди 5 години

Обида е, че ни управляват такива патриоти и смешни войводи. Да си вземат концепцията и да изчезват от властта.

5

Анонимен

преди 5 години

Какво значи уловна присъда, осъден си ама не баш осъден, щото може и малко по-иначе. Съдебната система се гаври с командоса и управляващите се гаврят и тия съдии после ще се приберат в законния си апартамнт купен незайно как и ще кажат свърших си работата. Увoлнете съдиите и премахнете условните присъди.

4

Анонимен

преди 5 години

те магистратите поддържат така етническия мир ...скоро и изнасилвача от Русе щели да пуснат, луд бил требело да се лекува милия.

3

шматка

преди 5 години

Ами хайде във властта сте.Сега му е времето да промените нещо.Нямате и причина да се оправдавате че не можете.Изкарайте на светло становището на съдията плюс имената му.Нека да разберем защо е решил да даде такава присъда.

2

Анонимен

преди 5 години

Ама властчицата сладка нали. Я да ви видим и на вас апартаментчетата.МакедонецОТ от русИ, колко апартаментчета има в София.И кой му ги подари ?И срещ какво най-вече - да крепи корумпираната власт.

1

Анонимен

преди 5 години

Шкембовиците да се оплачат на шефа си в Банкя, с когото заедно крадат вече трета година.Той коли и беси в БГ - и съдът и прокуратурата са негови.