45

Анонимен

преди 5 години

Кофти ден за русофилите.Грузия в НАТО; Възвишенията в Израел...Остава тази вечер богът им Путин да се гътне от кокоши трън в петата, хванат докато е яздил гол мечки в Сибир.

44

абяснение

преди 5 години

Зет еврей,как да ней злодей...

43

АнонимеН

преди 5 години

ЕВРЕИТЕ НЕ СИ ВЗИМАТ НИКАКВА ПОУКА ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!!СЛЕД КАТО ПОЛУЧАВАТ ЗЕМЯТА СИ ДАРОМ ТЕ НАПАДАТ СЪСЕДИТЕ СИ ЗА ДА ГИ КРАДАТ И ИЗБИВАТ ОЩЕ!ДАНО ИРАН ИМ ПРАТИ ЕДНА ЯДРЕНА РАКЕТА ДА СЕ СВЪРШИ С ТЯХ!!!ЕВРЕИТЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ ПОВЕЧЕ И ОТ ИСЛЯМСКИТЕ ФАНАТИЦИ!!!НА ЕВРЕЙН ДОВЕРИЕ 0

42

Наблюдател

преди 5 години

Само така, нека има съпротива срещу арабите !

41

Моше

преди 5 години

Германия ли Франция ли кой ще ни спре КОЙ?!Ще ги попилеем!

40

Моше

преди 5 години

Сащ номер едно по израелски тертип се строи стена със снайперисти по нея и латиносите се трепят на момента.Не.рите и латиносите в Сащ са бедни Обамакеър се отменя и те изм.ират без лечение Голан е израелски и не само скоро палестинците ще ги изринем във водата Ще има превантивен удар над Иран а руснаците ще ги оставим на Китай и без тва вече китайците чу.ат рускините на килограм.Слава на Израел със столица Йерусалим!

39

АнонимеН

преди 5 години

До ДВОЙНИ СТАНДАРТИА КРИМ НЕ БЕШЕ ОКУПИРАН С РУСКАТА ВОЙСКА!!!АЙ БЕГАЙ ОТ ТУКА *** НАГЛО ОПОЗОРЕНО ВОВЕКИ СЛУГА НА ЛУЦИФЕР!

38

Анонимен

преди 5 години

Сега Пасито какви ще ги нарони.

37

АнонимеН

преди 5 години

ПОЛУЧАВАТ ДАРОМ ДЪРЖАВА И ЗА БЛАГОДАРНОСТ НАПАДАТ СЪСЕДИТЕ СИ ЗА ДА ИМ КРАДАТ ОЩЕ ЗЕМЯ!! ПРЕДАТЕЛИ СА БИЛИ И ПРЕДИ ХРИСТОС И ПО ВРЕМЕТО НА ХРИСТОС И СЛЕД ХРИСТОС И ПРЕДАТЕЛИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ЕВРЕИТЕ ЗАВИНАГИ!

36

не може да бъде!

преди 5 години

Предполагам,че това решение е взето въз основа на резолюция на Голанския парламент!?Не мога да открия никъде данни за проведен референдум на голанския народ!?...Но лично аз подозирам,че международното право е мъртво след обявяването на Косово за независима държава,и вече който е силен си прави каквото иска ,а слабите като нас просто ги бият/за справка решението за Южен поток!?/Оставям всеки сам да прецени какво ще става по-нататък...

35

ДВОЙНИ СТАНДАРТИ

преди 5 години

Та щатите ли са за мира и справедливостта?В Крим наистина хората искаха отделяне а възвишенията са окупирани с танкове от евреите...И краварите познайте кое признават!

34

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си осигури поддръжката на еврейското лоби и очаквано доклада на Милър за сговора му с Русия е отрицателен. Демократите си скубят косите.Разбира им на сделките човека.

33

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

32

Burzum

преди 5 години

КОИ СА САЩ.,ЧЕ ДА ПРИЗНАВАТ ТОВА?ТЕ ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН НА ВСЕЛЕНАТА ЛИ СА?

31

Сата Н.

преди 5 години

Браво на САЩ!Честито на Израел!

30

НЕбългарин

преди 5 години

Бетер юдеохристиянска работа! Не се наядохте!

29

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи..........тия произведоха на свят "държава" Косово, като я откъснаха от Сърбия........а после се "чудят" ОТКЪДЕ ИМ ДОЙДЕ "КРИМ"!!!!! Е.........сега, след "Голанските възвишения" да не се "чудят" пак за нещо.....например за Донбас или още части от укропията!!!!! Или някъде още по света!!!

28

Анонимен

преди 5 години

ооохдано ванга да е имала предвиднякое време по-назадсъс изказването си че световната война ще почне от сирияи тогава всички се чудехаи сега се чудя като сме със свалени гащии имаме съюзници дето нама да си мръднат и малкия пръст за нас и нямаме земеделие-те да не ни нападнат ще сме уморени от гладситуацията е много лоша дано се размине- инак сме за никъдееле тия дето не са крали и нямат милиони в чужди банкии се чудя на мал.оумниците дето са се заплюнчили за русия и други държави

27

Анонимен

преди 5 години

Снимката е отпреди Междузвездни войни, преди да станат Дарт Вейдър, Дарт Сидиъс и най-отпред Джаба

26

Анонимен

преди 5 години

"По скоро от колкото си мислят, янките ще се налага да признават суверенитета на Калифорния"AdolFe.....на колко годинки си момчето ми......може би?