51

Мужик

преди 5 години

На червения площад газ пикаят. В новините що има коментар за увеличения довид на газ през 2019.Ха ха.

50

до 53

преди 5 години

алооо , че кога ти е взела Русия морето бе чук. Ми то на турция изключителната икономическа зона е по голяма от руската, що не ревеш по ердоганя...

49

Анонимен

преди 5 години

НАТО Русия чудно ама аз не съм нито руснак нито американец нито платен *** на руснак или американец и както на тези не им пука за българския и европейския интерес така и на нас не ни пука за техния.Нито България нито Европа имат интерес да защитават руски и американски имперски амбиции.Интереса ни е ние да сме суперсила не да коленичим на чужди суперсили.Пък тия, като си търсят протекторати, да ги търсят някъде другаде де.

48

Анонимен

преди 5 години

Не ни е затрябвало НАТО да сме жив щит на американците.Трябва ни наш европейски военен съюз и всички външни сили и САЩ и Русия и цялата тайфа кандидат колониални империи вън от Европа.Като си понамалят имперските фантазии тогава ще говорим с тях.За какво ми е НАТО или евразийския съюз и двете защитават чужди интереси не мойте.Трябва ни наш съюз на европейците дето да държи тия кандидат поробители далеч от нас.

47

Анонимен

преди 5 години

***!

46

До 53

преди 5 години

Че кой е взел на България Черно море. Всяка държава си има териториални води.Русия да е влезнала в нашите.

45

Анонимен

преди 5 години

До52. И ние от България искаме Черно море да не е само на Русия.

44

сова

преди 5 години

Целта на НАТО по точно САЩ е да окупират черно море. България Румъния Турция са членове на НАТО останаха Украйна и Грузия. И тогава ще стане манджа с грозде.

43

Крим не е руски

преди 5 години

Добре дошли на грузинците в НАТО!! Нека догодина и украинците бъдат благословени с този благодат и сигурност

42

Боби

преди 5 години

Знаете ли какво означава това изказване?Грузия Признава НЕЗАВИСИМОСТТА на Абхазия и Северна Осетия на държавно ниво с документ. Иначе как ще влезне в НАТО без да е решила проблемите си по границата.А защо Грузия е тъпо да влезе в НАТО?Равнината в Грузия е широка колко 100км и от двете страни планини от север Русия и от Юг ТурцияТоест нито авиобаза да сложиш ще я избомбят, нито сериозно ПВО - планините го ограничават, Нито Флот от планината на север ще го разстрелят като стой та гледай.

41

Анонимен

преди 5 години

грузинеца сталин ги изпоизби руснаци и други ,а сега грузинците в нато!!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Който тръгне с/у Русия................добро няма да видиЗасега се вижда, че никой не иска да тръгва срещу Русия, Нейните съседи и всички около Русия искат да отиват в НАТО!

39

Анонимен

преди 5 години

Целият Съветски съюз ще приемем в НАТО.

38

noFreeman

преди 5 години

каква грузинка е тая бе, израстнала в германия и подготвена точно за ей това дето става... обрича си глупавия народ на явна смърт...

37

Промит Мозък

преди 5 години

До До 38атомните бомби не са предназначени да унищожават градове, както те лъжат юдо-масоните ! Ако идеята е да се разрушават градове точност 1-2 км е напълно достатъчна, никой не би се хабил да прави ракетите и бомбите високо точнисега мисли *** мозък: Ако Хитлер имаше средства да унищожи Кемъл а Сталин имаше средства да унищожи бункера на Хитлер дали някога щеше да започне война !?атомните бомби са предназначени да унищожават бункерите на юдо-масонслия елит - за това има мир сега !!!

36

Сата Н.

преди 5 години

Ами няма конфликти.Отказват се от Абхазия и ЮО и работата спи. Ти си мислиш, че тоя номер с нахапаните ябълки ще трае вечно ли?

35

РФ

преди 5 години

Ще влезнат в нато когда ме няма, трябва да няма вътрешни конфликти, а в Грузия има два - Абхазия и Осетия, признати от Росия! Руснаците трябва да са по-агресивни, всички мравчешки страни около тях - Литва, Латвия, Естония, Финландия, Украйна, Полша и Грузия взеха да се правят на интересни пред мечока... Време е за старите граници от Руската Империя!

34

До 38

преди 5 години

Ама ти да не мислиш, че ще бомбят цяла България ? С една ракета ще унищожат софия в радиус от 70 километра, останалата част от България няма да се беспокой.

33

Анонимен

преди 5 години

И аз си мислех, че убеденият уран е безопасен, както всеки друг метал. Ама много съм се лъгал. За това подкрепям Сърбия да не членуват в НАТО.

32

Радио Ленинград

преди 5 години

Тонга и Фиджи също ще бъдат приети в НАТО. За ужас на Русия. С мощния си флот и армия двете държави сериозно накърняват световното военно равновесие. Кремъл е изпратил протестна нота....