145

Bay Ivan

преди 5 години

E ga si korumpiranite tipove.

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 142"Толкова много злини причиниха дясното в България,че с кеф ще гласуваме за ляво,че дори и за крайно ляво - комунисти,че дори и за реформаторите!"Събуди се човече, БКП-то държи както дясното така и лявото! Езито или Турата ще ти струва много скъпо!

143

Анонимен

преди 5 години

Апартамента на Цецка струвал на зелено 260 000 евро,а с доплащането -към 600 000 евро и то по преференциални цени.Сега госпожата трябва първо да докаже откъде има толкова пари и после да и се търси отговорност за лобизъм и корупция.Но преди това-оставка.

142

Анонимен

преди 5 години

И това искаше да ни става президент.Да пази господ.

141

Анонимен

преди 5 години

Ей така ще е, ще им построим Вавилонската Кула да са по близко до "бог"! По някой път се чудя защо не сменим иконите в черквите с портретите на Тошо, Луканов, Първанов и Кувадински! Всичките днешни депутати са пряко или косвено свързани с БКП! В Чехия и Словакия е абсолютно забранено такива като нашите депутати да заемат места в парламент и администрация! Но у нас разбира се всичко може и става! Ама става за една много малка част от българите!

140

Анонимен

преди 5 години

така и така сте започнали, проверете и завряния ни зет, за какво получава по 30 хиляди на месец за консултации и КТБ фалира.

139

Щирлиц

преди 5 години

Снимка на ужасите.

138

Един от Северозапада

преди 5 години

Някой съмнява ли се, как ще приключи проверката? От От структури, създадени, и от хора, назначени наработа от тези, които трябва да разследват?Втори въпрос-след процеса срещу Т.Живков, в който процес стана ясно, че той няма собственост, а мед сестрата му кърпи чорапите, да повните някой, бил на държавна служа, на високо, да е съден и осъден? Трети въпрос-4 милиалда изчезнаха от КТБ, и какво от това, някой осъден, виновен, с конфискувано имущество?Всяко чудо за 3 дни....

137

ШМАТКА

преди 5 години

Тази компир монпир служба да работи както трябва ,за да не се налага да пристига Лаура Кьовеши-тогава жална им майка на наште юнаци!

136

Цвъки Апартамента

преди 5 години

Тази компир служба да провери, защо Цвъки след подадения сигнал до него не е спрял строежа на небостъргача в Лозенец на фирмата, от която купи тъй изгодно под пазарните цени апартамента си.

135

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТолкова много злини причиниха дясното в България,че с кеф ще гласуваме за ляво,че дори и за крайно ляво - комунисти,че дори и за реформаторите!

134

Берлин

преди 5 години

Бсп поне се криеха като крадат а герберите крадат публично.

133

Анонимен

преди 5 години

Гарван гарвана око не вади , що се занимават с глупости , Цвъчко вече си е дал наставленията

132

Анонимен

преди 5 години

"Народа",едва ли иска на власт да дойдат крадливите слуги на Русия-БСП и компания.След БСП идва още по-голяма бедност,която бедните българи,едва ли ще издържат.Спиране на европейските фондове и изолация.Време е,ГЕРБ да започне масово разследване на най-богатите хора в БГ-комунистите от БСПи компания.Йончева да бъде осъдена и в затвора,а Нинова на съд,за апартамент за 21000,когато е участвала в престъпната приватизация.Отмяна на закона на БСП,за оневиняване на висши служители,от 2008.Няма давност

131

Анонимен

преди 5 години

То народа си каза мнението да видим тези чиновници дали неса *** на сега управляващите структури (моментно оправляващи)имаики привилегиите да маниполират дадени администраций@

130

има изход !

преди 5 години

Всичко е .... просто .... една пародия. Едни самозабравили се политици ... едни хора търсещи как да забогатеят бързо като продадат имоти които нямаше как да построят. Има логично обяснение, знаем, че няма да има резултати които да вкарат ухото в затвора. Вече един път се отърва. Герб е проядена от вътре. Герб мирише на труп и тази партия си заминава. Но БСП не могат да се възползват - знаем как да се успокоят нещата и знаем как всички да са доволни но ... пари трябват а и пуста уста...мълчи си !

129

Анонимен

преди 5 години

До До кога134 СП си гласуваха закон за оневиняване на висши служители, през 2008.Той трябва да се отмени и всички крядливи комунисти от БСП и компания,които са най-богатите хора в страната,в затвора.Никога БСП.

128

Анонимен

преди 5 години

Чудо голямо, купили жилище. Работят по 20 часа на денонощие за народа, трябва да имат къде да подгънат крак за 3-4 часа.

127

До кога

преди 5 години

Смях, смях, смях! Какъв е този цирк? Нима комисията, оглавявана от Цуки, ще намери нарушение? До кога ще ни правят на луди гъби, няма ли край безочието на управляващите ?

126

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ трябва незабавно да отмени закона за оневиняване на висши служители,който БСП си гласува 2008,на изпроводяк.След това,да разследва хората на БСП за корупция,злоупотреби и търговия с влияние.Толкова много са,че нява да има място в съдилищата за тях.