17

Latif

преди 5 години

Къде е сега Караджич? А държавата им? От 225 хил км2 на 77 около Белград. Жалка сръбска съдба.

16

Анонимен

преди 5 години

А чакалът вие ли вие от ракетата...

15

Осман ага

преди 5 години

Друго е насред Белград премиера на Сърбия да пее песента Осман ага на Ердоган нали7

14

Alkan

преди 5 години

Моля се да не разпалиме пак Балканите. Да, аз Ердоан не го харесвам и освен за агресивен, смятам, че се меси не където му е работа. Но на този етап всичките балкански държави заедно не могат да се противопоставят военно на Турция. И ако стане мелето ще има пак окупация. А както знаете атлантическите съюзници не са много загрижени за нас.

13

Forever

преди 5 години

Няма никаква вяра,нито в едните,нито в другите,след като са вдигнали оръжие да убиват невинни хора,всички религиозни войни са лицемерни.

12

Анонимен

преди 5 години

Всичко е отдавна минало,всичко е покрито с прахняма време за опело, рупай манджа с грах.

11

Анонимен

преди 5 години

Този така наречен терорист и герой който мрази турците Защо не убива невинни в Турция Може би защото нему стиска там християнския му *** ще цъфне като майска роза а след това обесен ще разбере какво е правосъдие

10

Петров

преди 5 години

А сега някой да каже един турски писател, поет, композитор, учен, артист от времето на Османската империя? само главорези - от - до.

9

гостО

преди 5 години

Интересен е факта,че всичко ЛОШО свързвате с Турция,а колко е истина е отделен въпрос. Смятам ,че българите имат чувство за малоценност ,заради управлението на османците и за това все, и за всичко е "виновен"Ердоган или Турция.Научете си историята,а не се подведе дайте по литературни произведения,те не отразяват истината ,а само я окепазяват.

8

Петров

преди 5 години

Сляпата омраза на Запада към всичко руско го докара до абсурден съюз с Исляма и до неадевкватната идея за всяка откровена западна вековна кръвожадност да изкарват виновни руснаците (или сърбите, което според Запада е едно исъщо).

7

Анонимен

преди 5 години

Май ще се окаже че Тарант е учил история на Балканите по московските учебници. Е няма как да не станеш терорист ако повярваш на тази фейк история.

6

Анонимен

преди 5 години

Съживява друг път. На някой много му се иска,но на Балканите живеят от векове стари народи,мъдри,и няма да тръгнат да се убиват едни други само защото на някой му се иска,и такива са му интересите.

5

Анонимен

преди 5 години

Ердоганова логика: терористът от Нова Зеландия заслужава смъртно наказание. А какво заслужава терористът от Холандия Гюнеш Танъш ? Кажи Ердогане ?

4

Анонимен

преди 5 години

Тарант само за няколко месеца престой на Балканите е разбрал простичката истина и тя е: За всички злини на Балканите е виновна Турция. От Турция идва злото на Балканите. Тарант може да се окаже един от малкото нормални хора в този луд свят...

3

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО никой не задава простичкия въпрос-ЗАЩО точно тези две джамии, на края на света, са избрани за кървавата акция?Какво са проповядвали и какво е подготвяли точно в тези две джамии на края на света?

2

УМЕН

преди 5 години

Единственият краен националист, фашист, сатрап и диктатор на Балканите е кирливия мустакофес и чалмалия от Истанбул, ислямистът Ердоган. Врвме му е да отиде на молитва в джамията на Крайстчърч.

1

Ха-ха

преди 5 години

Ако не е Дойче веле,ще е Франс прес....Но без дежурната по.мия естествено няма да останем.