20

Анонимен

преди 5 години

До Петър"Евреите са квинтесенцията" Въй, въй, въй, въй, въй - Големи думи -големо чудо, малиии.

19

Анонимен

преди 5 години

"И да евреите управляват смета, знаете ли защо?"Пропуснал си едно Т

18

Анонимен

преди 5 години

До Петър"И христянството и мюсюлманството са юдейски секти. И да евреите управляват смета, знаете ли защо? Защото го могат."Йеееее! ... ко, не?

17

Анонимен

преди 5 години

Поздрав аз всички с песента на Глория - "Лъжа е! Не чуваш ли? Спри се! Лъжа е" или каквато помия там беше ;)

16

До муспи

преди 5 години

Реакцията ти е съвсем резонна - всички завиждат на успелите, особено по нашите земи. Вземи прати една китайска ракета на марс от щатите, като е толкова лесно.

15

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Каква култура бе, в изсраел "култура" е обидна дума и Синедриона ще съди! Сондата доставя напълно оборудван офис за търговия с недвижимост, също и еврейски порно мувита. Прави душещипателно впечатление че ракетата е американска, изстрелва се от Флорида - по интелигентните знаят че това е в Америка, електрониката е вносна, китайска и затова е обявена като американска - знаете колко находчиви са евреите, - и нито дума кой финансира сюксето?! България - златото, правителството!

14

Анонимен

преди 5 години

Ееееее това е нищо. Рособорнекспорт току що обявиха на пресконференция, че са разработили безаналогов снаряд за 155-мм гаубица!

13

Петър

преди 5 години

Евреите са квинтесенцията на човечеството. Хиляди години без държава, запазили в детайли своите вяра и култура и разпространили ги по целия свят. И христянството и мюсюлманството са юдейски секти. И да евреите управляват смета, знаете ли защо? Защото го могат. Помислете до това докато словоблудствате пред компютрите си цяла вечер :) Шалом !

12

Русия = Психиатрия

преди 5 години

Руснаците вече не се виждат даже във огледалото за обратно виждане. Корольов сигурно се върти във гроба, че жужето харчи милиарди за танкове и самолети но не дава и чукната рубла за Космоса.

11

Анонимен

преди 5 години

"На борда й има капсула на времето с детски рисунки, снимки, информация за израелската култура и историята на човечеството."Другите държави пратиха на Луната сонди за научни цели, само Моше прати там сонда за да си натрапва културата.

10

Анонимен

преди 5 години

Холивуд да измисли нещо ново! Тоя филм го пуснаха 60те, после имаше и версия с Раян Гослинг. Този новия ако не е комедия с Аврам и Моше няма го гледам

9

Анонимен

преди 5 години

Даже и на Луната не можеш да се изолираш от юдейската напаст.

8

Топ коментатор

преди 5 години

Поредната ненужна железария на Луната, за да имат евреите с какво да се гордеят.

7

Анонимен

преди 5 години

Конкурса на Гугъл Спейс Екс беше обявен през 2010 година и участниците трябваше да осъществят меко кацане на Луната и да предадат снимки с висока резолюция. Обявената награда беше 25 милиона долара, а крайният срок 31.12.2018г. Никой не можа да се вмести в тоя срок на тази цена. Дори и тази израелска фирма е похарчила 100 милиона долара за да осъществи изискванията на Гугъл.

6

Часовникароф

преди 5 години

Златарско ателие ли ще строят?

5

АнонимеН

преди 5 години

НАСА НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРАВИ УСЛУГИ НА ТРЪМП ЗА ДА НЕ ИМ СЪКРАТЯТ ОГРОМНИЯ БЮДЖЕТ ПОВЕЧЕТО ЗА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ КАТО ИЗСЛЕДВАНЕ НА НЕЩА ИЗВЪН НАШАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА!ЛЪЖЛИВАТА НАСА ОБЯВИ, ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗСТУДЯВА САМО И САМО ДА ПОДКРЕПИ ТРЪМП , ЧЕ УВЕЛИЧИ ПАРНИКОВИТЕ ЕФЕКТИ В САЩ ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА СМЕТКА НА КЛИМАТА НА ЗЕМЯТА!

4

Любопитен

преди 5 години

А Северна Македония?

3

Ха-ха

преди 5 години

Американците и руснаците се признаха взаимно,китайците предвидливо кацнаха на обратната страна.Сега да видим ев.реите с какъв номер ще излязат.Със сигурност ще е много хитър!

2

АнонимеН

преди 5 години

РЕАЛНО Е НА САЩ!!!ИЗСТРЕЛЯНА Е В САЩ С РАКЕТА НА САЩ !! И ТО САМО ,ЗАЩОТО Е ИЗРАЕЛСТИЯ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП НА ВЛАСТ В А САЩ!!!РЕАЛНО ВСИЧКО Е НА САЩ НО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ТРЪМП СЕ ДАВА ФАЛШИВ ПРЕСТИЖ НА ИСРАЕЛ!

1

Наблюдател

преди 5 години

Очаквайте арабско-израелска битка със сонди на Луната.