66

Анонимен

преди 5 години

Който е отвратен от капитализма, да за минава в Куба/Венецуела/КНДР.даже и в Русия отдавна вече е капитализъм, а КПСС е забранена.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен64Тя таратайката ти станала на 20 години, ти сега си се сетил, да я пазиш.Не бой се, и на етанол и на олио ще те изкара още 100хкм.

64

Анонимен

преди 5 години

До АНТИМожеш ли с български паспорт да отидеш в 110 страни на света? можеш.Можеше ли преди 30 години да се приближиш до границата? не можеше.Искаш пак ли да си затворник?

63

Анонимен

преди 5 години

Сега плащаме и 10% етанол в бензина и 7% рапично олио в дизела. Загледайте се в бензиноколонките, има си етикети Е10 и В7.По този начин плащаме повече, за да могат зърнарите да получат субсидии, а с тези субсидии да си купят жипче 500 коня и нова наложница. Да не говорим как се отразяват тези буламачи на двигателя на 10-20 годишните ви(ни) таралясници.Честито!Хихихихихихихихиххххххииии!!!

62

АНТИ до Значи

преди 5 години

Преди 30г., много ни говориха за демокрация, но хората видяха, че маФията превзе страната.Пасле, много ни говориха за ЕС и НАТО, но тук сега сме страна нито от Изтока, нито от Запада.Сега ни повтарят, даже натъртват, за евроатл.ценности, но джендърство, трети пол, и гейовски неща пробутват.

61

Значи

преди 5 години

От много време насам е пълно с коментари на хорица, които отвратени от случващото се в България последните 30 г. плюят демокрацията и капитализма. Само да ви кажа, че тук БГ няма такива неща!!! Точно обратното е, макар да е с етикет на горните и оттам идва проблема. Скрита диктатура, скрит фашизъм, скрити и явни монополи на пазара, порочни практики по време на избори-машината работи на пълни обороти и случайни резултати не се допускат. Та за каква демокрация и какъв капитализъм говорим тук?

60

Анонимен

преди 5 години

Трябва даа плащаме колкото Хюберт и Щалер за д се борим с глобалното затопляне.

59

само МАЧ

преди 5 години

До ПредприемачКоличествените натрупвания на бензинови автомобили по пътя на пазарната логика ще доведе до "качествени изменения" в цената на бензина... Каква мечта.... каква радост за българина предприемач

58

Гашо

преди 5 години

До 58Хахаха, на тая ку 7 тоя смешен матор. Че тя два тона, пък си зел малолитражни матори. Истинските мъже карат ве осмаци ве ей, де си тръгнал да ти се смеят само

57

До Предприемач

преди 5 години

Провери цената на моята глупава дизеларка Audi Q7 S-Line 3.0TDI, 2017- за джипки ще ми говори киселяка, ще си карам и дизел и ракетно гориво като имам парите :)

56

Предприемач

преди 5 години

По 5 лв да стане дано дизела. Да се поразчистят малко трошките и беднюхите от пътя. Само създават предпоставки за ПТП. Аз съм инвестирал в нов Джип, 3 месеца заплати не съм давал за целта. В бг е по лесно да си намериш балъци да работят за без пари, отколкото читав едногодишен джип или С класа

55

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до 46Бойко Борисов управлява България вече 10 години..Ако "Лукойл" помагаше финансово на БСП, отдавна Вальо Златев щеше да бъде ударен от НАП, ДАНС, МВР ...Валентин Златев обаче не играе покер с Корнелия Нинова, а с друг човек ...Всички знаем кой !

54

Анонимен

преди 5 години

Който носи жълта жилетка може да си сипе безплатно бензин на бензиностанциите.

53

Шофьор

преди 5 години

Моля "специалистите" по цените да пишат колко е бензина на бензиностанциите на Марешки.

52

Шенко

преди 5 години

Ас си земам нафта от земеделците, ного е хубава и без акциз. На 1.30 я зимам, бмвто не си ще гумите, навсякъде флизам с врътите. Зареждайте баламите от Лукойл хахах

51

Анонимен

преди 5 години

я да си мирувате...Бате Боце каза ,че сме добре и за пример на цяла Европа!

50

Анонимен

преди 5 години

казах ли ве бе шматоци преди месец ви казах не се хващайте на безсмислени протести за горивата , протестирайте що икономиката не върви що не се изгражда аец що не се прави южен поток що по някакви начини се източват и фалирват банки всичко това властта го знае добре а да и що се купуват некви самолети и що се крадът толкова много пари за една калпаво изградена магистралка за такива неща протестирайте не за 5 -10 стотинки цена на бензина при това нелеп протест опашка от коли които разходват

49

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите на съд! Вече и Нова е тяхна!

48

До 44

преди 5 години

Кои, сирийците и пакистанците ли???

47

Анонимен

преди 5 години

До БарселонаТо е нормално да е най скъп във Видин....те са най богати...Егати и мизерията...БСП на това разчита.Ръчка огъня при най-бедните и онеправданите, за да предизвикат безредици в страната.Това е динствения им шанс да се загнездят във властта, която вземат ли ще убиват, но няма да пуснат.