8

Анонимен

преди 5 години

Дойдат ли избори, запяват пак същата песен- агитация на майчин език, агитация на майчин език... а през другото време са заедно с управляващите. Заради икономическите си интереси продадоха електората си, който е подложен на дискриминация и геноцид. Пък за агитация тръгнали да плачат.Скоро няма да останат турци в Бг. Да видим кой ще им гласува! От чужбина ще спрат да гласуват за ДПС. Освен да се включат в схемите на Ц.Ц за фалшифициране на вода и ГЕРБ да им отпуснат малко гювеч.

7

баба мара

преди 5 години

които не знае езика на държавата където е роден няма да гласува да си чакакрая на мизерния си живот в къщи каква е ползата на тези хора от дпс вече30 години само вкарват депутати които си оправят личния живот и нищо повечехаиде стига вече

6

Анонимен

преди 5 години

Да напускат парламента и да ходим на избори, стига простотии!Но дали Доган които получи от гербавите тец Варна за 3200 лева и гарантираните 32 млн на година дори и да не работи ще е съгласен? Само празни приказки!

5

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е тези 1,5 млн. български граждани,завинаги да си заминат при майка си Турция и да се откажат от българското гражданство.А дУпИсЕ да им е водач по пътя и там да им е партия.

4

Анонимен

преди 5 години

Като не им разбирам езика как да знам да ли, не ме обиждат.,

3

Анонимен

преди 5 години

Възпитание е трябва не демонстрация.Когато човек е в среда, общество, в която не му разбират езика. Не е възпитано да говори на чужд език пък дори да му е майчин. В домашна среда е друго. Има голяма разлика.

2

zeus

преди 5 години

Който иска да си говори на майчин език да ходи на мaйка си...

1

Анонимен

преди 5 години

От години турци и ро.ми не са допускани на добри позиции във фирми, нито в бюджетната сфера, нито в администрацията, открито МВР и прокуратура заявиха, че преследването за фалшиви ТЕКЛ-ве ще е само на турци и ро.ми, а ДПС тръгнали с агитация на турски език и Луков марш да се занимават! АГИТАЦИЯТА на турски език!Крайно време е случващото се в БГ да стигне до ООН и съда в Страсбург!