37

укривател ддс до 39

преди 5 години

Глупости говориш.Щом парите са в банка значи са видими.Сиреч чисти или трябва да се обясняват.Нечистите пари са в кеш.

36

Анонимен

преди 5 години

Този номер се прави от доста години на хора, за които се знае че няма да посмеят да си обявяват и да си търсят влоговете, защото не са чисти. Като ти приберат 100 бона от крадено ддс, ходи после се жалвай в полицията. Както се вижда и от този случай, пича си е трайкал, а вкр-тата от вътрешен одит са го привикали за справка, той видиш ли не знаел... сега ще обяснява откъде са, оня студента сигурно от наркотици и той в кюпа - 20000 евра за ученическа такса, айде бе ;) та има ги тия неща от години

35

haha

преди 5 години

Добре де това е кражба на банката, нека клиента да осъди банката, за да му ги върне

34

Анонимен

преди 5 години

Честита ви ДЕМОКРАЦИЯ!Ами че какво й е, хората имат многохилядни сметки в банките, както виждаш :)

33

Анонимен

преди 5 години

Банките печелят милиони, а служителите им по клоновете са на смешни заплати. В такива условия винаги има риск някой да започне да си плаща сам.

32

Тинев

преди 5 години

Честита ви ДЕМОКРАЦИЯ!

31

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "ужилен", ако е злоупотребил служител на банката отговорността си е нейна. Подправянето на съответните документи е доказуемо лесно. 2-3-4 месеца разследване и банката ще си му върне паричките, барабар със обезщетение. Друг е въпросът, ако са му поднасяли и е подписвал едно към гьотере.

30

Анонимен

преди 5 години

А ти с кой акъл внесе толкова пари в една банка?

29

Скитник

преди 5 години

Преди да интегрираме РОМИТЕ, да започнем с българите, тези от парламента, полицията ,съда и цялата държавна крадлива администрация!!

28

Анонимен

преди 5 години

Че къде в Али Ан Цъ толкова млада служителка , то там са все едни бабки. Да не е друга ?

27

абб

преди 5 години

"финансови услуги" от А до Я :)

26

Анонимен

преди 5 години

До "банкер" 21.Не те знам какъв банкер си,но е ясно,че краката ти са ходили на училище а главата ти е била някъде другаде по това време.Преди години пак имах картова сметка в БГ-банка от която пак ми изчезнаха пари.Сумичката беше малка,25 лева,като оправданието беше че съм платил онлайн покупка.Когато оспориха покупката ми възстановиха сумата и ми нарязаха картата пред мен.Обаче тази сметка беше разплащателна,а $-вата не.И сега имам картова по която ми отдържат стотинки когато тегля на банкомат.

25

Анонимен

преди 5 години

Този има вид на коммилиционер. Сега затова реве, откраднали му откраднатото. Браво на жената.

24

somebody

преди 5 години

Ако и прибирала хилядарките като на този от снимката, банкерката си е направо Робин Худ!За тези, които не си падат по англосаксонците , тя се бори срещу чорбаджии изедници(приватизатори)!

23

Анонимен

преди 5 години

До квоти!е, много ясно като работи в банка, каква да епо същата логика като се пише за кокошкарска кражба и бит пенсионер по селата, също е пределно излишно да се споменава етнос

22

ааа

преди 5 години

банката е А****Започва с А и завършва с (стига трий де)

21

Анонимен

преди 5 години

схемата е доста елементарна и разкирваема, трябва да има десетина милиардера и няколкостотин милионера в Нова загора, за да им сработи подобна схема за толкова пари, той човека си има няколко стотин лева и си ги е смятал за семестъра и си мислят, че няма да забалежи.

20

Анонимен

преди 5 години

Финансова неграмотност ! Имал сметка 10 години... Ами такса 2 лева на месец плаща ли за поддържане на сметката бе ? Не ! Тогава кому куру търсиш те как не са ти искали още да даваш се чудя ! Защо не ги направи на спестовен влог - сега щеше да и Ал пари с лихва ! Ама ... Неграмотност ! Аз съм банков служител и се смятам за банкер , много криво разбиране имате кой е банкер ! Аз съм завършил Банково дело ! По професия съм банкер *** ! Затова не философстват е кауни

19

Анонимен

преди 5 години

е тя банката вероятно е длъжна да възстанови сумите в настоящия случай, обаче колко време ще отиде... не се знае, докато се установи, че е налице престъпление, че докуентите са преправяни и т.н.

18

истината

преди 5 години

Поредната ОГРОМНА кражба, извършена от българин. Не от р-о-м. Българите крадат стотици хиляди левове, но няма в затвора, в затвора расисткия съд праща само р-о-м-и за дреболии-откраднати телефони напрамир , за по 400 лв. Да напомним, и че БЪЛГАРКА, откраднаха почти 4 млн лева от сметката на известен футболист. Преди време друг българин също открадна пари от сметки на вложители, в др. банка-говорим за 1 млн лева, и фирмата си ги върна парите след дело. Озаптете БЪЛГАРСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ!