33

Анонимен

преди 5 години

Българина си е роден демагог. На приказка даже знае кво да прави ама в реалноста просто продължава да краде и т.н Т.е българина е като интелектуалец-бруте което е демагог и иска някой друг да му работи. той си дава право да краде. от стотици години циклим върху едни и същи проблеми... не е майтап или преувеличение. просто имигрирайте ако искате нещо повече. тук е фалшивото общество и е ад

32

аз-ът

преди 5 години

Ако това което е написано е верно... За мен Държавата е виновна. За р*мите с по 15 деца пари има, за всякакви НПО-та с измислените им проекти пари има, за глобалното затопляне и миграцията на калинките пари има... за тези хора обаче не. Преди да го плюете това момче, помислете че никой не е застрахован , само 10-15 % от човешкия мозък е разгадан, в едни момент нещо се счупва , нещо се къса... Нито вие нито децата ви застраховани.

31

Земеделец

преди 5 години

До АнонименПриятелю няма нищо безплатно на този свят, нормално е да уважиш 20 годишния труд на един лекар,който ти спасява живота със съответния финансов стимул, дали вадя парите от джоба си или държавата го краде от мен под формата на данъци и осигуровки е почти все едно с единствената разлика, че държавата прахосва средствата и стимулира лекарите да пилеят и крадат! Баста с тези мантри за безплатното, ничий труд и принос не е безплатен. Тоя комунизъм няма да излезе от кривите ви кратуни!

30

,

преди 5 години

Сутрин замръзва всичко, след обед е жега, за всичко е виновна държавата. Баси скапаната държава чУек

29

Анонимен

преди 5 години

Тези дето обвиняват държавата, какво ще кажат за масовите убийства, самоубийства и какви ли не зверства, които стават щатите, Русия, европейските държави и къде ли не. Не е до държава а до моментно състояние на даден човек. Хора говорещи празни приказки, тролчета и вечно не доволни хорица, за които за всичко им е виновна държавата. Даже ако не им стане. пак държавата им е виновна.

28

Анонимен

преди 5 години

До 12Мулчи уе

27

АНТИ

преди 5 години

Ще се проверява дали е психично болен, тъй като има данни само, че е посещавал такива специалисти, но не и че му е поставена диагноза.Той бил за основен ремонт, бе !Още вчера го писах ... това.

26

Анонимен

преди 5 години

Ето до къде ни доведе 10 годишното управление на ГЕРБ, бум на самозапалвания, убийства, ромски геноцид над Българите, ало измами контролирани от ГЕРБ. И за да се стигне до тази трагична картина са ниските доходи и безхаберието на ГЕРБ. И да ми слагате минуси това е самата истина, МНОГО ДОБРЕ СИ ПОМИСЛЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ.

25

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Аз бях. Ха-ха-ха! Само ГЕРБ!

24

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много разсъждаваме над проблемите на обществото и за това не сме ги решили вече 30 години. И ромите, и гейзерите и лудите и престъпниците и зелените..... Само празни приказки а действия никакви. Трябва твърда ръка, спазване на закона от всички и всичко си идва на местото. Другото е още 30 години празни приказки и влачене на пари от разни НПО-та и печелене на електорат. Най големите демокрации в света, се спазва закона и всичко е ок, само у нас е свободия.

23

Умен

преди 5 години

Възможно ли е те да са виновни? Явно е имал причина човека

22

Анонимен

преди 5 години

Георги говорел за МИ-6....като всички русофили тук !

21

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

преди 5 години

А защо са съкратили жената като личен асистент от Проекта "Независим живот"? Може би, за да се уреди някой наш човек, а? Убедихте ли се, че тези временни проекти и програми са безполезни за потребителите и много полезни за хората, които ги ръководят? Много НЕЗАВИСИМ живот са осигурили на Гошко, няма що!

20

Анонимен

преди 5 години

Страхотиите са много вече. Не се знае какво още ни очаква...До тук го докарахме с нашия капацитет и манталитет... И не се заблуждавайте, че Бойко ви е виновен... Вината си е в самите вас.(нас).

19

Анонимен

преди 5 години

Това показва трагедията на нашето "общество" !

18

9

преди 5 години

Ако ще да говори за ядрена физика, избил е четири човека и трябва да си лежи до живот. Защо въобще се повдига въпроса може или не може да носи отговорност. И да е луд, пак трябва да изгние в психиатрията, ако е не е в затвора. Някаква излишна полемика винаги се води,след всяко едно такова убийство.Болният престъпник, трябва да е в затворническа болница, след което в затвора. Какво е това, да се пуснел да се лекува. Аман от човешки права и демокрация.....

17

Анонимен

преди 5 години

Тая драма е изцяло върху плещите на държавата. А оная тиква реже ли реже ли лентички...

16

Анонимен

преди 5 години

Самоубийства и убийства, трагедии всяка седмица и всички от безизходица и труден мизерен живот......

15

Анонимен

преди 5 години

Безсрамните управляващи кога ще видят до къде докараха народа? За какво европейско развитие ни говорят, когато хората нямат пари за оцеляване и не могат да отидат на лекар? Здравеопазването го направиха недостъпно.

14

до 17

преди 5 години

Е ... каква психиатрия??? Няма вече такива или ако има са пълни мизерни съборетини ... Болните необезпокоявани си ходят между нас ...