6

Охобохо

преди 5 години

Е чак сега ли им светна лампата?То да са само полицаите ок,ама всичко на държавна работа дето зависи нещо от него е на подкуп и хранилка чрез рекет на бизнеса.Защо се правят,че незнаят?Вероятно не са от правилната партия затова са ги закопчали.Не снасят на който трябва.

5

Пак безрезултатна

преди 5 години

показна акция. Даже и да са рекетирали то в тази държава по презумция всички но някакъв начин във всеки един момент нарушаваме някой закон, наредба или общинско разпореждане, които специално са направени така, че да си противоречат и да е невъзможно да ги изпълниш. Така че вече даже не питаме за какво ни санкционират просто си плащаме иначе на ЧСИ и запор.Няма давност няма съд няма закон.

4

питам защо

преди 5 години

А защо има 11 безсмислени снимки към статията?

3

Момо

преди 5 години

Забележете, че не е проблем това, че си искат, а е проблем, че искат много.Както и да е... На арести не се радвам. Предпочитам да изчакам присъдата.

2

Кур до коленко

преди 5 години

Ченгетата са по гладни и от мутрите, занимават се със всичко друго но не и с работата си !!! Как да им има човек доверие, как??? Наркотици, ***, мигранти и какво ли още не. Да ги съдят и до девето коляно рода им да не препарват до работа в МВР.

1

СС

преди 5 години

БРАВО