13

Анонимен

преди 5 години

Децата също нямат задължения, но имат права. Не можеш да обвързваш правата със задълженията. Правата ти са гарантирани от конституцията и единствено полициата и съда имат право да ги ограничават. И точка. Не съм някакъв почитател на въпросния етнос, просто ВС се държи като варварин. Да ти припомня ли как нарече болните деца и майките им? Той си говори каквото му дойде на акъла и изобщо не му дреме, че си има закони, че не можеш да обиждаш просто ей така. А колкото до етноса - ние им позволяваме.

12

Анонимен

преди 5 години

До 15Права има само този, който знае че има и задължения. Айде да видим ромите в ЕС и ромите тук. Там няма помощи ако детето не научи езика и не се образова, там не се плодят като зайци и деца да раждат деца. Там няма хора които ползват ресурси и не си плащат за тях. Там всички се подчиняват на закона. А тук нашите роми смятат държавата за дойна крава, селата за бащиния и апартамента който им дават за конюшня. Така че пред закона не всички са равни.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 АБСОЛЮТНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ РОМИ И ЕВРЕИ. Никой няма да каже лошо за евреин, ако не е неонацист. За разлика от ромите евреите са създавали богатство и то от с бизнеси които не включват сводничество и просия. те са движеща сила а не паразитна такава. Този, който говори лошо за евреите просто е бесен, че не е на тяхно място. И те биха имали право да протестират.А ромите - след като не даваш нищо на обществото в което живееш нямаш моралното право да искаш нищо

10

ШахинЕнУджузОруспу

преди 5 години

До 11Предполагам, че много народ в махалите е останал недоволен!

9

Анонимен

преди 5 години

Тези клоуни само в държава като *** могат да станат политици,у другаде тези или са в затвора или в лудницата,е каквато държава такиви политици.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако същият направи същото изявление по адрес на друг етнос, например евреите, България ще бъде по всички световни новини и като нищо ни хвърлили някоя бомба за респект. Не е сериозно това решение на съда. ВС може и да не е имал предвид конкретният индивид, но със сигурност това което е казал е дискриминация на етническа основа и подлежи на санкции по българските закони. Ако аз го напиша това от моя ФБ профил без да съм публична личност, полицията може да ме привика, задържи и дори съди.

7

Анонимен

преди 5 години

Егати неонацисткото правителство,насяват омраза срещу български граждани само и само да си вдигнат скапанния рейтиг

6

Евала

преди 5 години

Браво на ВАС!!! Сега чакаме съответните наказания за КЗД относно "... по недопустим начин, в разрез с правомощията си..."

5

Анонимен

преди 5 години

Никой няма право от обществена трибуна да прави изявления които да обиждат. Това не е селска седянкя в село Бутан бе другарю пишман патротарин. Не съм привърженик на ромите нито защитник но когато такива излияния излизат от устата на един селян.дур хич не ми харесва. Да беше нещо повече да каже човека има право но този е една *** безличен индивид който бута баби по границите и се прави на велик. Не така бе не си вечен и за теб ще дойде видов ден.

4

Нагъл и озверял

преди 5 години

Що бе,прав си е Валерката!

3

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам! Доживях да се зарадвам на решение на българския съд!

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя комитет що не му предложат да ходи в Индия?Там нон стоп нарушават човешки права и сички са кафявки.Там са техните хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Да, ама това е 100% точно описание на част от този етнос. За съжаление, тази част не е малобройна.