83

Анонимен

преди 5 години

........ строи комунизъм.

82

bolbov

преди 5 години

Социализъм има там където има мнозинство от честни и почтени хора.Всяко общество ,в което царят ред хармония и социална справедливост е благоденсващо.Никакви материални придобивки при неравномерно разпределение не носят щастие в живота на хората..

81

90

преди 5 години

Нямаш си на представа колко си прав

80

хммм

преди 5 години

абе големия сайт с европейските ценности вземете си модерирайте малко грозния сайт, всеки път в статия със снимки докато пишеш и натиснеш стрелка наляво или надясно заминава всичко написано дотук и целия сайт се зарежда наново заради нова снимка. Знам че сте много заети да триете коментарите на хора които са против вашето мислене но обърнете внимание и на подобни малкости че е срам направо.

79

Безпартиен

преди 5 години

На Виденов, му го спретнаха руснаците, защото им се опъна за газа, не Сорос.... Един честен човек в една разлагаща се червена гнусна партия...

78

TVARD RUSOFIL

преди 5 години

До АнонименPOD MADROTO RAKOVODSTVO NA BKP SE ORGANIZIRA NOVA,I IZLYAZOHA NAD 30 000 NARODNI SNOVE,KOITO SVALIHA MONARHOFASHISTKATA VLAST V BALGARIA I BALGARSKIAT NAROD IZGIVYA BOGATI I SHTASTLIVI GODINI.

77

Анонимен

преди 5 години

Е те това е мечтата на всеки русофил - хем в "Малката Москва", хем в браЦка Турция !Още ли сте тук русофили !?

76

Анонимен

преди 5 години

Явно за необразовани и неинициативни хора им трябва някой да се разпорежда с живота им, защото иначе не се оправят.

75

платени от ДПМ

преди 5 години

Защо нищо не пишат за инвалидите/сакатите и болните от рак след употребата на цианиди в златодобива. Цъфнали и вързали, няма що

74

Цоциализъм

преди 5 години

"Затова населението на Оваджик намалява всяка година с по няколкостотин души и вече се е стопило до около 6000 души"Явно комунизмът не издържа на конкуренцията с капитализмът.

73

Анонимен

преди 5 години

Само смотаняците и загубенаците днес живеят зле. Нормалните хора живеем добре при демокрацията.

72

Анонимен

преди 5 години

Аз в момента живея добре. През соца семейството ми мизерстваше. Трябва да си пълен некадърник, че да живееш в момента мизерно като през онова време.

71

ууу

преди 5 години

До Няколко коментараМного си прав, но няма кой да чете.

70

До 76

преди 5 години

Ти ако мизерстваш, аз не мизерствам, около мен мизерстващи няма, кои са тези който ще възстановяват БКП диктатурата? Някакви *** пенсионери ли? Не ставаш смешен, никой вече не ти иска как го правешкия овчар, онова недоносче.

69

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света няма комунизъм и никога не е имало като държавно устройство. Китай се управлява от Комунистическа партия, но прилагат социализъм като икономически модел, коминизма е само идеал. И на запад има управляват християн демократи, това не означава, че страната се управлява по християнските закони и Библията, това е само идеа и както и комунизма на Комунистическата партия в Китай.

68

Анонимен

преди 5 години

При социализма България беше светлинни годии напред в сравнение с днес при демокрацията. Но социализма не може да се върне, защото Господарите ще наложат санкции, просто ще закрият България и ще зачислят населението и територията към Турция или Гърция. Така че българите ще продължават още много десетилетия да мизерстват при демокрацията, миздерията само ще се задълбочава и няма значение дали управляват ГЕРБ, бивши комунисти, патриоти или каквито и да се пpъкнат нови политици.

67

Анонимен

преди 5 години

В Китай има еднопартийна диктатура, но не и комунизъм, от началото на 80-те те скъсаха с деградантска религия и заложиха на пазарния механизъм, ето защо днес икономиката им работи - комунизъм с милиардери няма!

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен72Ако не е задължително, какъв е проблемът?нека се гъзят, копат и да чакат светлия комунизъм.Ама подозирам, че в БГ мераклии за бачкатори няма да има, но всички ще се натискат за партийни секретари.

65

Турчин по неволя

преди 5 години

Е това е комунизма, от баницата само трохите се раздават на тиквениците и те кабак кафалиите разбирасе остават винаги доволни!

64

Анонимен

преди 5 години

Боже опази! Пу-пу-пу!Плюх си трижди в пазвата, да не дойде насам тая зараза.