51

Анонимен

преди 5 години

Там ги поемат ислямските духовници и организации -дават им работа ,квартири и тнДават ,но може и да поискат .

50

sid

преди 5 години

Ааа,ето го разковничето на проблема там "цялото семейство се труди,децата ходят на училище" и никой не ги мрази .Ами да правят същото и тук и да си плащат сметките и тук ще ги уважават.И само да вметна за какво са им тези големи луксозни къщи като работят като каторжници на запад?!?Смятат да се връщат ли?

49

СТАТИЯТА

преди 5 години

Тук не ни смятат за хора"В България за нас работа няма, никой не обръща внимание на младите, а пенсионерите трябва да оцеляват със 180 лева. Тук ни дискриминират, не ни смятат за хора, а там сме наравно с всички. В Европа имаме права, а в България ни презират, сякаш не сме граждани на тази страна"ЦИТАТЪТ Е КЛАСИКА ГОРЕ НАПИСАНОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ:БЪЛГАРИ-ТУРЦИ ИЛИ ..!!!ДЪРЖАВАТА Е МАЩЕХА ЗА ВСИЧКИ ВЕЧЕ 30Г.ДОКАЗАН ФАКТ!!!!ГЕНОЦИД НАД ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ....

48

Анонимен

преди 5 години

В Европа имате права, но и задължения. Не е като тук - само права.

47

Непозната

преди 5 години

В Европа отдавна са вдигнали ръце от тях. Но за разлика от нас, там за всяко провинение ги санкционират и осъждат. Затова повечето си стоят тук и не желаят да отидат в друга европейска държава.

46

Алекс2

преди 5 години

Било им много добре в Европа ? Май май и европейците скоро ще ви изритат...ще видим тогава на кой ще се оплаквате !

45

Анонимен

преди 5 години

Нас какво ни бърка житието и битието на "братята" роми. Нека да ходят в Европа, там интегрират бързо като му дойде времето.

44

Pif

преди 5 години

Заминавайте за Европа и не се връщайте

43

Ай сиктир

преди 5 години

Абе от много години живея в Щатите,както и други българи,образуващи малцинство.Много от нас не знаят добре английски и съответно нямат престижна и доходна работа!Ама не съм видял или чул някой да реве срещу държавата САЩ,че ни дискриминира,като нямаме добра работа.Тези винаги хленчат,защото така са научени-наготово защото били малцинство!

42

kukla

преди 5 години

То бива пропаганда бива ама чак пък толкова ... Тая статия не обяснява защо в Европа като чуят че си българин или румънец и бягат веднага от тебе. Защо не обяснят какво население от нашите градове е плъзнало по Европа, къде са си направили катуните. И колко общини в Европа са пропищели от тия пришълци. Да не споменаваме как бяха изгонени от Франция преди 10-на години. Има единици роми, или другояче наречени щото ги било срам, ама ....

41

Анонимен

преди 5 години

До BoriSБраво на теб. Успял си, значи можеш. Могат и други. Но има много от твоя етнос- Само лоши работи правят. Е, няма как да правиш лошотии (от нямане какво да правиш) и да те обичат хората

40

Анонимен

преди 5 години

Тази баба на 25 като я гледам само от права и свободи се е възползвала. Какво чака да я зачита някой? Сядаш си на *** и се бориш с живота. Никой не ти е виновен че си в калта, че не знаеш български, че си неграмотен ( по твоя вина), че си неквалифициран. ПОвечето хоря едвам свързват двата края - те получават помощи по 1000 и нещо лева и като ги гледаш пред Технополис - мъкнат TV над 43 инча, колони за над 100W. По два модерни телефона в джобовете. За това плащат тези които работят. E ДОКОГА?

39

Пържола

преди 5 години

Трудолюбивите и постоянните хора успяват навсякъде без Значение от кой етнос и като какви се определят.Ромите работят яко и спечеленото с много труд пари и умения инвестират в родината си докато нашите политици я ограбват .Питам се кои са истинските български патриоти , турскоговорящите роми или нашите псевдо патриоти и политици.

38

Анонимен

преди 5 години

97 а защо турският ром остана в България след 88-***? Защото милееше за България ли? Бях там, ми разправяй, всички с каруците за Турция ама турците не ги искаха и ги връщаха, оня идва хвърля се в краката ни и целува земята с думите ''Не мога без България''. Като ви е толкова добре в Турция или Европа, бягайте бе, бягайде от тая расистка България преди казана да е преврял и да разберете какво е правел Цепещ.

37

Анонимен

преди 5 години

Те не искат да са българи те се турчеят ... В Пазарджик турчеещи се роми бяха съвсем малко 30 къщи сега са всичките.. Искат да са различни от българите , затова се турчеят..

36

jendos

преди 5 години

Статията е страхотна ! Да събират бохчите и да палят с двеста към Европа. Там ще могат да работят на воля, ще има и яко пачки, а най-вече ще ги уважават.....Въпроса е чий го дирят още в България при положение, че там вече ги чакат. Още повече, че вече са успели да си купят и големи апартаменти в Хага работейки като дистрибутор ?!?

35

Анонимен

преди 5 години

Що за глупост. Лесно може да се говори, като ненавиждаше родината. Да бедна е и трябва 2 пъти повече интелект и усилия за да успяваш.

34

.

преди 5 години

Ами, прави са да се възмущават. Заради поведението на 99.5% от етноса, на останалите 0.5% им излиза лошо име.

33

1

преди 5 години

АБЕ.. КАКВИ ПРАВА ИМАТЕ В ЕВРОПА ОСВЕН ДА ТОЧИТЕ ПАРИ, СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ? ВИЖДАЛ СЪМ ХОРА КОИТО НАРОЧНО ОТИВАТ В ГЕРМАНИЯ, БЕЛГИЯ ЗА ДА РАЖДАТ ПО 2,3 ДЕЦА И ДА ПОЛУЧАВАТ МАЙЧИНСТВО...

32

Анонимен

преди 5 години

Щото бай *** в Европа много го броят за човек.