13

Гладен брокер

преди 5 години

Публикуват най-накрая статия за ръста на цените на жилищата в СофияАма не съм доволен. Пише че щял да е малък. Как така малък??Аз съм гладен. Искам пари. Искам комисионни.Ей. Както сте я подкарали Януари 2020 да не пишете че има отрицателен ръст на цените?Щото СПАДА го наричате "отрицателен ръст"Ще ви се разсърдя!!!

12

Tangra

преди 5 години

Да бе, те парите растат по дърветата. В коя държава живеете ?Така си мислят и тея дето продават.

11

Задава се

преди 5 години

При положение ,че основният двигател за икономиката са европейските фондове, които близките две години ще намалеят значително ,няма как да не се задава спад в цените на имотите. И на цялата икономика.

10

Черно на бяло

преди 5 години

В НСИ справката Юли - Септември за 2018 показва общо 16653 сделки. Ако сравним с Юли - Септември 2017-та виждаме 16930 сделки. Няма как да говорим за ръст на продажбите.

9

Купувач

преди 5 години

Има публичен регистър само да му се чете на човек , според мен почват да издишат все повече празни офиси и жилишни сгради виждам, все по-агресивни реклами

8

dwsfsf

преди 5 години

През 2017г. сделките в София бяха около 27 000. Напишете колко са през 2018г. Не глупостите колко струва и какво се купува. Нещо таза статистика никои не я показа! :)

7

ИМОТЕН БАЛОН

преди 5 години

ИМОТНИЯТ БАЛОН СЕ СПУКВА !!! БАНКИТЕ ЩЕ ВДИГНАТ ЛИХВИТЕ !!! ХОРАТА ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ ЖИЛИЩАТА !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Защо се изтеглиха от пазара чужденците - продават и морските и планинските си апартаменти и къщи. В София пък хич ги няма. Ако е изгодно да се влагат пари в имоти в БГ, защото европейците не го правят. Дори напротив - продават и се махат. Както с пирамидите преди 20г чужденците не купуваха левове за висока лихва, а си стискаха парите във валута. И бяха прави. Сега защо не купуват тук, като е изгодно? Те не търсят ли изгода? Май на тях не им минават номерата на нашите ***

5

ИМОТНИЯТ БАЛОН

преди 5 години

ИМОТНИЯТ БАЛОН СЕ СПУКВА !!! ИДВА ИПОТЕЧНА КРИЗА !!! ХОРАТА ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ ЖИЛИЩАТА !!!

4

ИМОТЕН БАЛОН

преди 5 години

ИМОТНИЯТ БАЛОН СЕ СПУКВА !!! ХОРАТА ЩЕ СИ ИЗГУБЯТ ЖИЛИЩАТА !!!

3

Gorskio

преди 5 години

Оо - спад ще има, ще има... Споко...

2

к0нсерва

преди 5 години

как така растат, нали днес писахте статия, че инфлацията е 0 ?!

1

Само питам

преди 5 години

Защо не пишете, че българите избягват да купуват имоти близо до районите където има роми ?