44

Анонимен

преди 5 години

При герб се крадат 50% от парите, затова има за нов некачесвтвен път. При останалите се крадяха 90% затова имаше само за нови некачествени кръпки. Имаме напредък нали?

43

До: Стар

преди 5 години

От: ЕлиМи то и канибала е доволен както изпапка някой друг бял човек.То и Клавел пишеше: докато се вареше в казана и виковете му раздираха нощта, той наблюдаваше месечината, цъфналите вишни и пишеше хайку, най-прекрасното!Едни се пържат в казана, други пишат, а трети като мишки ядат отровата и мислят, че е виенски пай.Въпрос на вкус, било и то смъртоносен!

42

Стар човек

преди 5 години

Кутевчета ,каквото и да си плямпате ние сме доволни.Вашето мнение нито е важно ,нито ни пука.А за самите вас пък въобще не ни пука.Те нека да се строят удобни пътища,мостове и тунели пък вий си лайте.Да има някакъв ефект от това-не! А срещу удобното и хубавото трудно ще намерите съмишленици.Най много да се задавите в собственната си жлъч Ние по какви пътища сме пътували,видели сме ,,две и двеста",вие нищо не сте видели за да имате някакъв критерий.Недоволни късметлии

41

Анонимен

преди 5 години

До gost 37Не е важно кой е създал БЕХ. Важно е защо не са били допуснати конкуренти и сега ще плащаме 77 млн. Е. КОЙ НАСЪРЧИ МОНОПОЛИСТИТЕ?Той и хан Аспарух е създал Бг, ама не е виновен, че вие я унищожихте за 10 год.

40

Факт

преди 5 години

През 2000-та година министър Чачев от правителството на Иван Костов каза, че магистрала Струма няма да успеят да я направят до олимпиадата през 2004 година и ще е готова през 2005-та година, но магистралата сега в навечерието на 2019 година има още доста време да се строи.

39

До: Шофьор

преди 5 години

От: ЕлиТова Швеция, Китай, Япония бледнеят пред Боковите магистрали!Ние аутубони не сме виждали, пасем трева!

38

Анонимен

преди 5 години

А кога почват ремонтите?

37

Ели

преди 5 години

И Дюпон, и Дюпон!:)

36

Шофьор

преди 5 години

Дечурлига-плювачи,има кой да оцени един облекчаващ многократно пътя аутобан.Церовски/царския м-р/ обяви че ще е готов за олимпиадата в Атина 2004.Взе парите и не направи и 1 километър.А на вас ***.льовци никой не ви е длъжен ,вие не сте изработили и един лев за тази страна.НО тези които,,въртят геврека " го оценяват.Те знаят какво е да пътуваш по стария път на Витиня,Костенец,Кресна,Петрохан Превала и т.н. А вие тепърва ще взимате шофьорска книжка.,

35

Друг

преди 5 години

Боко се похвали....30 те % са сметките им!! Едни 50-60 милиона съгряха душите им за коледа! Колкото общо за 1.5 милиона пенсионера толкова общо за 15-тина човека!! Айде пореден апарт за Цц,може и за Горанов да му опковат за коледа( докато не са го опаковли)..ми.ще се хвалят и надсмиват Боко и сие-та. Път в полето...120лв на сантиметър!!и Cartie ще го направи по евтино

34

(-_-)

преди 5 години

В тая страна абсолютно нищо не е като хората. Та, тая въпросната магистрала - тука има, тука нема.. Поне последния път като минавах - няма нито 1 wc!? Дааа за 20 км наистина ще трябва отдих, ама ако решиш да се изпикаеш, не дай си боже да те напъне номер 2.. Е6и му мamaта.

33

Анонимен

преди 5 години

търгът ЗА РЕМОНТ НА УЧАСТЪКА ПРЕЗ 2019 Г. МОЖЕ ДА СТАРТИРА ОТ ДНЕС!

32

gost

преди 5 години

До АнонименБЕХ бе създаден ОТ БСП,при Станишев

31

Тури му пепел

преди 5 години

Ако требе сме чести, на НАТО, на НАТО са заслугите да има магистрали.Оставям ти го за домашно защо?Мафията винаги пере пари чрез строителство, а поробителя иска пътна инфраструктура, за да му минават бронетранспортьорите лесно!Какво да ти обяснявам, Рим завладява територии и прави пътища, и валове, отде толкоз акъл в герберските пенции да попитат защо?За разлика от римските, дет не са мръднали, герберските ремонт, след ремонт.Само с вар не става, требе и акъл!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Всички проекти за магистрали, цялата административна подготовка, цялото финансиране на проектите по ЕП и Евросредства е договорено много преди ГЕРБ да дойдат на власт. Вие дойдохте на готова софра, седнахте, изсипаха ви парите и започнахте с "усвояването". Единственото, което правите 10 г. е да режете лентички.

29

Анонимен

преди 5 години

А вие от БСП каква заслуга имате за тези магистрали?

28

Анонимен

преди 5 години

До ГостКакво сте съградили, че бонуси ви дадоха?! Унищожихте цял един народ. На това съграждане ли му викате и се гордеете?!

27

ох

преди 5 години

На пенциите пак им текат лигите от злоба.

26

Анонимен

преди 5 години

И горд със 77-те милиона евро глоба наложени от ЕК на БЕХ за монопол!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Освен да удряте по народа и без това друго не правите.Удряте с милиционерски методи по всеки протестиращ, с ниски заплати по всеки работещ, с орязване на помощи за инвалиди, с високи цени на храни, стоки, услуги, данъци, такси, налози... и се гордеете с 24 км магистрала.