12

Гашо

преди 5 години

Софиянците ги мъчи големия трафик, лошия градски тра спорт, корупцията, *** престъпност и ниските заплати. Стига глупости с тия светлини.

11

Анонимен

преди 5 години

IDETE SI NA SELO I SPETE I DISCHAITE SPOKOINO

10

До 8

преди 5 години

Не обвинявай софиянци.ГЕРБ ги избират чиновниците,общинските кметове от ГЕРБ,които плкашат населението,че без ГЕРБ са загубени,малцинствата,на които малко им трябва и изборните манипулации на тези,които броят бюлетините.А иначе 50 000 човека си плащали членски внос на ГЕРБ.Считай каква им е действително подкрепата.

9

Шопо

преди 5 години

Па да си одат на село...

8

Анонимен

преди 5 години

Мъчи ни мизерията,безисходицата,корупцията по високите етажи на властта,която засилва депресията,алчността и наглостта на управляващите,тяхната некадърност и безочливост,а не синята светлина.

7

Здрасти

преди 5 години

Роналдо 1 час преди лягане гаси телефон телевизия лаптоп за да се наспи

6

Нека си свети

преди 5 години

На село нищо няма да ти свети-ни синя ни жълта.Най много някой да ти ,,светне" един-два в зъбите.Тогава и на тебе ще ти светне.......Вие гдето ви свети нямате ли пердета ?Човечеството ги е измислило отдавна.Или сте от тия професионалните протестиращи гдето сън не ви лови и хоп идея за протест-свети ни,искаме си тъмница като на село.

5

Анонимен

преди 5 години

Е там всичко е бизнес. Еко-крушки, превозвани от някъде си с транспорт, който замърсява много повече от скъпоструващите нови технологии, които пестят електричество. Честотно-светлинно замърсяване, водещо до по-големи продажби на мелатонин и други лекарства, скъпо платени консултации с психолози и т.н.

4

АнонимеН

преди 5 години

АЙДЕ МНОГО ВИ ЗДРАВЕ!!!!ИМА СИ ЩОРИ ПУСКАШ ГИ И КРАЙ СЪС СВЕТЛИНАТА!!ИМА И ПЕРДЕТА ПОЧТИ ДО ЗЕМЯТА И ТО ДЕБЕЛИ!!!!ЕДНИ НАГЛЕЦИ В СЪСЕДНИЯ БЛОК ЖИВЕЯТ ОТ ГОДИНИ НО НЕ СА СИ СЛОЖИЛИ ЗАВЕСИ НА ЕДНО ПРОЗРАЧНО ПЕРДЕНЦЕ СА!!МНОГО ВИ ЗДРАВЕ!!!РЕШЕНИЕТО НЕ Е ДА СЕ СПРАТ СВЕТЕЩИТЕ РЕКЛАМИ А ВИЕ ДА СЕ БРЪКНЕТЕ И ДА СИ НАПРАВИТЕ ДОМА ПО ИЗОЛИРАН!

3

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

И аз не мога да спя от разголените rb30Be на Азис и Китаеца висящи от билбордове...те са навсякъде......легализират джендърството и се дават милиони....

2

Анонимен

преди 5 години

Аз си затъмних прозорците в спалнята с фолио.

1

Анонимен

преди 5 години

Да,купете си жълти лампи вкъщи.По-скъпи ама по уюутно.Синята светлини са на най-евтините и долнопробни китайски ментета.Дори и пропадналите китайци не ги купуват