29

ACAB

преди 5 години

Как извъртате нещата пишете пълни глупости и хората се връзват на всичко което четат

28

www

преди 5 години

Тези нови български граждани получиха това качество от Първанов, над 90%. Ами така е, лесно СПА комплекс за 5 милиона не се купува, а семейството има нужди.

27

681

преди 5 години

Мюсюлмани не трябва да живеят на територията на Европа. Тяхната религия ги кара да убиват и това няма как да се спре, освен ако не присъстват физически.

26

Анонимен

преди 5 години

Ми тя и Иванчева е фризьорка ,да не правите някаква асоциация ?Пази Боже!Че като ще захвъчат рушвети!

25

Анонимен

преди 5 години

"Билял Хабиб има и множество присъди за дейности, по които и в момента е обвиняем..."Въпреки това, този бандит не спира, зер бизнесът не търпи униние, защото иначе умира!Вижда се подобна енергичност и при другаря адв. Петров, който: "Заради нелегалното оръжие адвокатът е осъден на три години затвор на първа инстанция, но остава на свобода до края на делото."Е, може ли да спрат бизнеса му, ето: "юристът чрез фирми на роднини внася легално пушкалата." За колекционери рийшли!

24

Victimized

преди 5 години

Ако потулят случая, значи са ударили някоя клетка на ЦРУ или Гладио без да искат.Все пак помним разследването на онази журналистка, за което никой не говори особенно, което доказа изнасяне на оръжие от тук с дипломатически полети за ислямистите в Сирия, всичкото американска операция, за да върви пуканицата срещу Асад.

23

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

арабин...ти да видиш. как па един път се не оказа некой семинарист...

22

БС

преди 5 години

До БезИме:Не знам дали е бил агент на цру, но му видяха сметката. Трябва някой малко да ги разреди, много са и е скъпо да се арестуват и съдят .

21

БезИме

преди 5 години

и осама бин ладен бе агент на цру.

20

БезИме

преди 5 години

и знаете ли защо ще бъде пуснат на свобода, фризьорът с калашниците? не само заради приетата оон пачанга за "миграцията", а защото такава дейност не се развива без "службите", които отявлено работят срещу народите.

19

С Име

преди 5 години

този цивилизован комсомолец прави ли рекламни клипове за алма матер?

18

напомняне

преди 5 години

По времето на прехваления социализъм България "развиваше отношенията" с арабските страни.По времето на Първанов арабския свят беше "приоритетно направление".Сегашния президент е от същото котило.

17

ВС

преди 5 години

Защо всички бандюги и дебелите им адвокати в БГ са на свобода?

16

Анонимен

преди 5 години

Как се изнася от "Арсенал" оръжие нерегламентирано???

15

Анонимен

преди 5 години

Само Хабиб Нурмагомедов, бре!Най-големия!Още си пускам на запис мача му с оная отрепкa Конър Макгрегър.

14

Анонимен

преди 5 години

От цялата информация ,а и от други стана вече и на децата ясно, че СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ПРИЗНАТА ВИНА НЕ ДЕЙСТВА и трябва да се премахне.Ало депутатите чувате ли !

13

Анонимен

преди 5 години

Осъден и пак останал да вилнее и развива успешен, легален и нелегален бизнес в България! Имаме си достатъчно наши бандити и чуждите трябва да ги гоним, дори и за най-малкото провинение! Но, пак стигаме до огромната корупция в Съдебната система! И така ще е, първо ще ни постригват, а после ще ни отстрелват разни Хабиби!

12

шокиран

преди 5 години

Леле, толкова години да съм му клиент на тоя и сега разбирам, че е бил фризьор

11

Анонимен

преди 5 години

Едва ли Патриотарчетата са му дали паспорт, те са отскоро. Този явно от отдавна си е законно на територията, за да може да направи толкова връзки с подземния свят.

10

Бож.

преди 5 години

Сега му вземете Българското гражданство и го върнете завинаги в *** от която е излязъл- инак ще направи беля в Европа или Америка а после всички медии ще раздуват,че "Българин" я е направил!