25

Анонимен

преди 5 години

Ама много странно- колкото по-богата е дна страна, толкова по-малко й дреме за образованието,Та се питам - дали не забогатяхме?

24

Анонимен

преди 5 години

Кой може да се трогне от изнесеното?

23

40 000 деца

преди 5 години

са извън класните стаи? - отнемане на гражданството на родителите им. Ни ни трябва развъдник на търтеи и престъпници.Да не се оправдават с българчетата, заминаващи за чужбина с родителите си. Тези деца си уреждат документите, преди да напуснат училището. Защото веднага след това постъпват в друго училище в чужбина.Тези, които отпадат, явно не намират, че безплатното храна, която им се дава, е достатъчен стимул да посещават сградата на училището поне за час-два. Вечно някой им е длъжен!

22

Анонимен

преди 5 години

До В..Връзките са до време,акъла и образованието до живот! При теб изглежда и двете са дефицит!

21

Ани

преди 5 години

Хайде да говорим само истината.А тя е, че образование има само в няколко училища в големите градове.А в селата е само по документи. Т.е. подокументи всичко е изписано перфектно, а децата - неграмотни.В малкия град нещата са средно аретметични на горните 2 случая.

20

2018

преди 5 години

11 600 БЕБЕТА ПО-МАЛКО.2/3 ОТ ОСТАНАЛИТЕ НЯМА ДА ДОСТИГНАТ ДО МАТУРА, ЗАЩОТО СА .... ИЛИ НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ.

19

Анонимен

преди 5 години

НЕДОИМЪК ЩЕ ИМА ПРИ УЧЕНИЦИТЕ, А НЕ ПРИ УЧИТЕЛИТЕ.В ГОЛЯМ ГРАД ЗА 1 УЧИТЕЛСКО МЯСТО КАНДИДАТСВАТ 40 ДУШИ. ХАЙДЕ СМЯТАЙТЕ В КОЙ МОМЕНТ НЯМА ДА СТИГАТ УЧИТЕЛТЕ.

18

Даскал Кольо

преди 5 години

Изобщо не се притеснявайте, че няма да има учители. Децата в училищата / особено селските/толкова са намалели, че ще има учители в изобилие....

17

(-_-)

преди 5 години

Пълна скръб е тая система, щото тялото е болно. Лечение има, но ще трябва да се изрежат поразените тъкани. Рибата се вмирисва от към главЪта!

16

Анонимен

преди 5 години

Образованието е ясно - 30 години само надолу. Здравеопазването -30 години само надолу. Армията -30 години само надолу. Полиция - 30 години само надолу. Съд - 30 години само надолу. Ценностна система на хората - 30 години само надолу.Държавата - 30 години само надолу. То вече няма държава. Копаем дъното и под него още има за копаене. Комунизмът липсва все повече. На всички, които малко или много сме закачили от него. Иначе е лесно да се приказват глупости за онзи строй на родените след 1985-та

15

В..

преди 5 години

Не ти трябва кой знае какво образование в България , трябват ти връзки. Ако нямаш чичо владика и поп не може да станеш.

14

Анонимен

преди 5 години

До лолМного са ти объркани понятията,но за това не е виновна образователната система,а нежеланието ти да се образоваш!

13

Ученик

преди 5 години

Няма нужда от умни хора в тази държава. На един учителите му виновни на друг родителите на трети децата. Умните си завършват и заминават и се разлизират отлично тука остава само матриала. Накрая нито майстори, нито лекари, нито милиционери нито даскали нито нищо просто прости прости хора

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Всеки сам избира,какъв да бъде!

11

Анонимен

преди 5 години

Българското образование е добро,добри са и учителите,но да не се забравя,че самото то е функция и от домашното възпитание на децата!

10

Анонимен

преди 5 години

Защо е образователна система, когато накрая половината от тези деца ще са простиПутки, а другата половина - крадци?!

9

лол

преди 5 години

Българското образование няма да се оправи докато преподавателите са над 65 годишна връзраст. Това са хора с много стаж и авторитет, но те са "изхабени", говорят наизуст неща от преди 40 години, не чуват, не виждат и не се интересуват какво научават децата. От друга страна, същите тези пенсионирани учители не спират да работят защото получават пенсия (450-600лв) + заплатата на учител (920лв чисто, защото не плащат данъци като пенсионери) + 40% стаж топълнитено към заплатата(450лв).

8

Учител

преди 5 години

Основният проблем на българина е, че гледа само в проблемите на настоящето и в лошите перстпективи за бъдещето, а българите трябва да обърнат взора си назад в миналото и постоянно да си дават сметка колко лошо беше при социализма, и децата още от малки в образователната програма да учат за ужасите на социализма, а не да вярват на лъжите на техните баби и дядовци. Защото както казал един от бащите основатели Джордж Вашингтон - "Народ който не помни грешките от миналото е осъден да ги повтаря".

7

Анонимен

преди 5 години

Какви учители, какви пет лева?!Деца няма! През 2018 г. са родени 46 000 деца. На 52% от тях майчиния език не е български.

6

бг

преди 5 години

Училищното образование е в удобство на полуграмотни, меркантилни, вулгарно алчни женици. Ученика е последна грижа. Безумие, което гони нормалните родители и деца от България !