286

iceblast88

преди 5 години

До всички обратни. Бих искал да вникнете в това което ще ви кажа:1. Тъй като вие не се опитвате да станете част от обществото, а да подмените вече съществуващото такова с вашата визия за общество, то нормално срещате защитна реакция на хората които са част от това общество. Затова и много хора ви се дразнят (или мразят). Докато вие сами се делите, сами показвате, че не сте част от обществото, то вие никога няма да бъдете приети като такива! На следващия парад вместо да си показвате голотиите ..

285

Пешо

преди 5 години

Явно още живеем в 19. век. Не се чудете защо младите емигрират. Вече и аз го обмислям. Сред диваци трудно се живее.

284

Пари на вятъра

преди 5 години

Проблем всъщност е провокация! Едно време 90те, разни крадци се бяха изтипосали в/у цели стени на блокове-пошло и грозно. В Каварна имаше на рок звезди(не сме ходили скоро) и т.н. Иначе има и много свестни двойки. В нашия блок има женска двойка и са много- интелигентни жени, никога не парадират, не го показват пред по-малките деца, даже една баба наскоро се чудеше как не е разбрала досега?! Като си говорим и те се възмущават на показните прайдове и циркове. Да ги махнат просто и до другия опит!

283

Анонимен

преди 5 години

Тия са по-отвратителни в изявите си и от веганите!Скоро очаквам пърформанс-протестна "Витошка"в който показно да е**т хора...

282

ЦИТАТ:....

преди 5 години

Ние, всички, искаме да живеем в мир и да благоденстваме, радвайки се на щастието на обичните ни, но непрекъснато сме обстрелвани с омраза и насъсквани един срещу друг, посредством Масонските масмултимедии и заживяваме обградени от политическа, етническа и расова вражда, желаейки унищожението на различните по народност, раса, изповедание или убеждения от нас това е когнитивен дисонанс. Колко проникновена и напълно вярна се оказва в наше време знаменитата сентенция на Джордж Оруел от безсмъртната му книга 1984, написана през 1948 година: Големият Брат те наблюдава. Войната е мир. Свободат

281

Гюндоган

преди 5 години

Кога ще ги стигнем турците?Там 40 процента са гейове,а останалите 60 зоофили!Че и конвенция имат,не като тук расисти и анти-***!

280

Анонимен

преди 5 години

Интересно,помня как хората месеци наред гледаха по билбордовете тлъстия *** на Азис и нямаше проблем,а сега хванали се за ръка две момичета или момчета са " бе"! Има ли проблем?

279

Анонимен

преди 5 години

:) коментарите са просто парад на омразата и кре-те-ни-ята на БГ-тата

278

sudo

преди 5 години

затвор за прокопиев!

277

sudo

преди 5 години

прокопиев и мангото костов би дължат поне извинение. предида влезнат в затвора!

276

sudo

преди 5 години

а всички изтрити мнения от кого? империята на злото е джендъризма на сорос и евреите! в това се разбрахме, без да те изтривам от живота, *** на лузъра прокопиев!

275

123

преди 5 години

ЕС е скрито зло. ЕС ви трови с храни и лекарства, ваксини за бебетата, наркотици, педофилия, хомосексуализъм, мигранти.

274

Su-Do

преди 5 години

от изтритите коментари по темата може да се направи заключението, че не заради борисов българия е на 118 место по свобода на словото, а заради джендърите на сорос, юнкер, меркел, обама, клинтън, гутериш, намармеладения серж,,,

273

1KJ6X -

преди 5 години

малцинството на радан и розовобузия прокопиев цензурира, като за последно!

272

GC 6WU-

преди 5 години

"НАД 20% СА ГЕЙ, БИ, ТРАНС В БЪЛГАРИЯ А МОЖЕ И ДА СА ПОВЕЧЕ :DРАЗВРАТ, РАЗГУЛ И ИЗВРАЩЕНИЯ :D ." под 1% са малцинството на радан, костов и "царя"! взети заедно!но ценурират форумите от името на мнозинството.нали сорос плаща!

271

АнонимеН

преди 5 години

И ДА СЕ МАХНЕ БИЛБОРДА ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ :DМНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ :DНАД 20% СА ГЕЙ, БИ, ТРАНС В БЪЛГАРИЯ А МОЖЕ И ДА СА ПОВЕЧЕ :DРАЗВРАТ, РАЗГУЛ И ИЗВРАЩЕНИЯ :D

270

KN4X9-

преди 5 години

до лаборантина: лилявовенецианецо, изложихте се се за пореден път като розовобуз крадец на едро! аде джа с тази педофилckа цензура на "толерантните"!

269

Анонимен

преди 5 години

До Лазар-НАЙ=ГОЛЕМИТЕ КОМСОМОЛЦИ СА НЕОБОЛШЕВИКИТЕ или така наречените ЛИБЕРАЛИ, които са леви и десни,СЪЩИТЕ КОИТО ПОСРЕЩАТ "бЕжАНЦИ"С МЕЧЕНЦА и крият какво се случва по западна Европа в "ИМЕТО НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ЕВРоПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ"ясно ли ти е папу/няк!?Упорочихте християнските ценности на които се основава Европа а ми дрънкате за "ценности'.От другата страна пък изтрещелите КГБ-ци и комундери"първи християни".абе и на едните,и на другите-МАРШ!!

268

Варналия

преди 5 години

Не съм го видял този билборд, и не искам и да го гледам, както и моите деца да го виждат!!!Определено съм се замислил, как може да бъде премахнат, независимо по какъв начин!!!

267

Ne sym az

преди 5 години

ако китайците са блокирали половината нет заради цензура, то цензурата на сорос, юнкер, меркел, обама и клинтън са блокирали останалата половина от нета. заради "свободата на словото"!