81

Анонимен

преди 5 години

До 90Пречат ми с това, че ми заразиха родния град с тъпнята си.

80

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета глупостите писани за такситата --та ви е ги мразите и не се возите в тях ,не ви харесват физиономиите им ,миришело ви , обноските им лоши колите им бракми---какво ви пречат тогава вие нямате нищо общо с тях ? Да ви с....ра в устите !

79

Анонимен

преди 5 години

Ей.. що не станах бакшиш... Щях да си въртя един геврек и всичко да ми е криво. Да мрънкам по цял ден и да смърдя на фасове.

78

Анонимен

преди 5 години

Такситата са постоянно по газстанции и бензиностанции -консумативите изкупени от тях са поне-3-пъти повече от на другите каращи автомобили ,защо държавата не им връща поне 50% от ДДС-то--- е за това трябва да се стачкува. КОСВЕНИТЕ данъци са трепача в такситата....Като гледах исканията им мисля ,че протеста е организиран от собственици на таксиметрови компании ,защото искаха да прехвърлят патента на шофьорите ,а не на автомобила както е сега !

77

Анонимен

преди 5 години

Следва протест на продавачките по супермаркетите, на основание, че са с начално образование и им се изръбва дупарата на касата по цял ден.

76

Анонимен

преди 5 години

Който му пречат задръстванията в София да си хваща багажчето и да се връща на село. Само така ще се реши проблема, никакви бус ленти, никви левчета на километър. Ходете си на село.

75

Joko

преди 5 години

Тези лъмпени какво искат ? Регулацията е за МАСИМАЛНИТЕ ЦЕНИ ! ! Никой не ги спира да си вдигнат сегашните цени. За София, Даскалицата по руски език, която се о****, няма да посмее и дума да обели......

74

Анонимен

преди 5 години

То стига само да разгледате снимките на протестиращите и ще ви стане ясно що за хора са се събрали... през компютъра ми смърдят на пот и джибри. Като си ударят един душ и си срешат мазната косица, тогава да излизат с лозунгите.

73

Анонимен

преди 5 години

Като не е обществен транспорт защо за превишена скорост глобяват с повече такситата защото били обществен транспорт ??? Човек който си кара собствената кола без застраховка 250 лв. глоба --таксиджия в чужда кола без клиент 400 лв. глоба ? Има едни стикери на който пише община еди-коя си --те са с различни цени просто пари който се дават в общината е-те-та -ка...на времето казаха ,че това се въвежда да бъдат изградени стоянки -ръкави около и на спирките за удобство на такситата и т.н.т.

72

Какво, бе?

преди 5 години

Вижте какви хора са на някои от снимките!!!!!!!!

71

Анонимен

преди 5 години

В тази държава най-некадърните са с най-големи претенции.

70

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да ревете-цената на таксито не е данък ,ако имаш да си платиш се качваш ,като не ти отърва поради някаква причина ,па ако ще и физиономията на возещия да е --не се качваш ,какво има да мрънкате ? На мен ни за зъболекар ми стигат парите ни за адвокат ,на туй отгоре там искаш не искаш ходиш... в таксито дори можеш да попиташ колко ще ти излезе до еди-къде си...и като ви кажат цената --тоя бил такъв ,че не сте можели да си го позволите--таксито не е задължително и няма да бъде социална у

69

Манолски

преди 5 години

Между другото който не става за нищо се бута за полицай или бакшиш да става

68

Мишо Шамара

преди 5 години

Аз се возя само с ОК. Суперлукс - 6 лв на километър.

67

Анонимен

преди 5 години

Да верно. Някой нм ли да създаде някой хаштаг София без такси. Да им спретнем и ние по някой друг протест

66

Анонимен

преди 5 години

Трябва да им обявим бойкот на услугите на тия, да видим с кскво ще изкарват пари без клиенти. Искали да си вдигат цените, но качество не предлагат!

65

Анонимен

преди 5 години

"И почти навсякъде такситата имат статут на градски транспорт и са регулирани."Егати градския транспорт. От Ц.Гара до Люлин 35 лева такси срещу 1.60 лв. същото разстояние с метрото, че и по-бързо вози.

64

!

преди 5 години

За бус лентата да ме прощават. Като направят 1.60 курса може!

63

Анонимен

преди 5 години

Тъпоумни бакшиши. следващата година ще има глобална рецесия и ми се струва че ще приритат да се махне минималната цена като почнат да хабят парно с часове по стоянките. Аз си признавам че често хващам такси за да избегна блъсканицата в метрото, но при левче на километър ще си ходя в метрото

62

Иван Пешев

преди 5 години

Пуснете Убер и тези ще се урегулират сами , истината е че сега от такситата печелят само собствениците на фирмите - бивша номенклатура и ушати.