20

Анонимен

преди 5 години

Въпреки,че не харесвам рап,подкрепях Уош,защото беше най-свестният в къщата.Многострадална Геновева-Никита,презентаторката на силиконови импланти и набеденият хуморист си имаха стратегия и твърде много преиграваха.Ако играеха самите себе си щяха да имат по-голям шанс за победа.Подскачащият бояджия и сигнално жълтата авторка на интелектуални напъни си излязоха точно навреме,защото нямаха място във финалната надпревара.

19

варна

преди 5 години

благо наргилето кде е, да не прави дете на *** райкова, та те няма да издържат до лятото. сега благо почва изневерите защото не е заключен..

18

Киро Кардана

преди 5 години

Когато започне биг брадъра взимам дистанционното и натискам копчето OFF.....Пия една кана домашно червено вино тегля им по една яка нашенска и си лягам..На сутринта се чувствам много добре!

17

Анонимен

преди 5 години

"За мен имаше 3-*** победители...Албена Вулева с интелекта си, който беше с класи над другите в къщата и Гъмов и ЯЯ с уникалните си чувства за хумор."Твоето чевство на хумор е по-добро, за съжаление с интелекта не е сигурно

16

Анонимен

преди 5 години

ТАФТАК- БРИКЕТ

15

\m/

преди 5 години

Хаха, чета по-долу, че щяла нацията да оглупее от такива предавания :))Народ, който 3 пъти си избира мутра с прякор Тиквата и Рапона за премиер, дали има още на къде да оглупява?

14

Анонимен

преди 5 години

За мен имаше 3-*** победители...Албена Вулева с интелекта си, който беше с класи над другите в къщата и Гъмов и ЯЯ с уникалните си чувства за хумор. Другите бяха плява.

13

Анонимен

преди 5 години

ЯЯ: Не пипааажжж!Тоя от антипатичен за мен( понеже не го познавах преди това) в къщата ми стана любимец. Колорит!

12

Анонимен

преди 5 години

"Къщата в Нови Хан" това започва да ми звучи като приют за неудачници, които си търсят фейк-занимания за да спестят ат битови сметки , ако са си у тях.

11

от мен

преди 5 години

Не знам , баща му сигурно си скубе косите! "ще си дава живота ?

10

Аз

преди 5 години

Уош ще пълни ноздрите цяла седмица без прекъсване.

9

До Джугана Гани

преди 5 години

До Джулана Гани! Скъпа моя,ако и мозъка ти е от материала на циците ти,направо ставаш за главна героиня във филма ,,Извън земен интелект" като ролята ти ще е сексуално задоволяване на робокопи ,за друго не ставаш!

8

факю

преди 5 години

Нормално, съвременния бг рап е новата чалга. При положение , че простаците са най- голям процент от населението , нищо нелогично.

7

Анонимен

преди 5 години

до 9 E нали го виждаш тоя Уош, че от толкова марихуана му е изпържен мозъка- как няма да е най-значимото нещо в живота му да спечели Брадъра.Жалко за баща му великия Иван Иванов, че се радвал на тази негова победа.

6

Анонимен

преди 5 години

Много пошло предаване, но нещото, което много ме впечатли радостта на "випа", от това, че е спечелил формата и признанието, че това е най-значимото нещо, което му се е случило в живота. Най-важното нещо за нашите випове е да влезнат във ВИП брадър.

5

Анонимен

преди 5 години

Бай Пайнер голям концерт направи. Такава гнус отдавна не е имало

4

Анонимен

преди 5 години

до 5 Aaaa, в Русия няма Биг Брадър. Знаеш ли защо? Защото още в първият и единствен сезон преди години в центъра на Москва правят къщата за това предаване и още на първата вечер влизат руснаци и рускини...напиват се всички и спретват здрав групов секс и правят вътре къщата на мармалад. И отогава продуцентите са забранили да има в Русия Брадър.Братушките са уникални!))))

3

Анонимен

преди 5 години

До ChristmasТази помия я има навсякъде. Далеч не са чак толкова много хората, които го зяпат това. Има си пазар, горе-долу идентичен с този на индийските/турските сапунки. Важното е да не се увеличава броя на такива хор, че съвсем ще оглупее нацията.

2

Christmas

преди 5 години

На коледа стават чудеса и всичката тая помия я няма по тв ;) Между другото - щом такива "продукции" имат пазар тука - тоя народ си заслужава напълно живота.. Щом подкрепяш такава помия не може да те третират по никакъв друг начин освен "овчия"... Ааа и да "ония 80%" отдавана са повече.. Весели празници!

1

Анонимен

преди 5 години

Кой знае какво станало толкоз то чудо голямо!