16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Абсолютно е твое право да се бориш както прецениш, но го прави без да ползваш моите пари, ползвайки общите здравна система и фонд.Който родител отказва да сложи ваксина на детето си, с подписа си се отказва и от услугите на обществото за лечение на тази болест. Да си лекува детето "на частно" като е голям гявол.

15

Калитко

преди 5 години

Всичко задължително го плащаме на минимум петорни цени. Плюс да не съм ***, че да ме ваксинират, на прасетата забраниха ваксините пък нас що.

14

Анонимен

преди 5 години

"Борим болести, предотвратими чрез ваксинации"Че то си е мое право да боря болестите както преценя.

13

Анонимен

преди 5 години

"Нужно е редуциране на недоверието към ваксините у нас"...---...За да има мултиплициране на продажбите на фармацевтъичния бизнес (у нас). :)Айде, море...гьостерица за вас!

12

Анонимен

преди 5 години

До ЯзеВсички ваксини са имуностимулатори. Стимулират имунната система да разпознава и бори с определени патогени.На тези, които не слагат ваксини на децата си ще цитирам Библията "Децата ще плащат за греховете на родителите си".

11

Анонимен

преди 5 години

моята ваксина е "гроздомицин - 50%"! хората от векове се имунизират с нея и няма проблеми!

10

Анонимен

преди 5 години

До ЯзеПродължавам предния пост че дочетох статията.Определено е за профилактика на инфекции на горните дихателни пътища. Предписва се и за лечение но по-скоро за хронифицирани инфекции. Представлява изсушени чрез замразяване бактерии с разкъсани клетъчни обвивки. Тези части от бактерии стимулират имунната система и я правят по-ефективна в разпознаване и неутрализиране болестите. На практика е ваксина, но предпазва от бактерии, не от вируси. Ако си с грип ще помогне срещу усложнения

9

Кина

преди 5 години

Да ваксините са мноого полезни за редуциране на човешката популация - само най-силните имат шанс да оцелеят след като се надрусат с аспартам, живачни съединения и куп друга канцерогенна химия. А и фарма-бизнеса ще продължи да постига все по-големи финансови успехи.

8

Анонимен

преди 5 години

До ЯзеНе съм го чувал това лекарство и не знам за какво ти е изписвано, но Чичо *** и US National Library of Medicine казват че определено има добър ефект при профилактика на инфекции на дихателния тракт. Ако ти е предписано за лечение (примерно на грип) не съм сигурен че ще има ефект. Постни подробности ако искаш ще проверим.

7

House M.D.

преди 5 години

Другарят Бананиев умишлено въвежда в логическа неистина почтеното ни общество, като пропуска да спомене, че ваксините съдържат живак, алуминий, формалдехид и пр. Освен това е на заплата към Новартис и ГлаксоСмитКлайн.

6

Анонимен

преди 5 години

Като дете съм прекарал сума ти щамове на грипа и това при положение че редовно минавах през ваксинация. От 15 години не съм си бил ваксина, не съм боледувал от грип повече. От разните страшни щамове с които редовно ни облъчват хващам само симптоми като на леки настинки, които изчезват в рамките на 2-3 дни.

5

Анонимен

преди 5 години

"Нужно е редуциране на недоверието към ваксините у нас"След турските живачни ваксини на д-р Менгеле, окончателно ме загубихте за каузата си. А след като постфактум разбрах, че и детето ми е получило такава, сложих точка по въпроса.

4

Анонимен

преди 5 години

"Борим болести, предотвратими чрез ваксинация"Ами нали затова тялото разполага с имунна система. Имунната система трябва да свиква да се справя с причинителите на болестта, а не ваксина да й дава всичко наготово.

3

Дедо Мади

преди 5 години

С васкини - лошо, без ваксини - пак лошо. А сега де..

2

Victimized

преди 5 години

Във САЩ имат фонд в който се събират пари от всички "продадени" ваксини, за изплащане на глоби наложени от съда за нанесени повреди от ваксини. За миналата година са изплатили на различни семейства над 1 милиард долара, което доказва, че там съдилищата редовно доказват, че има вреди причинени от ваксините. Въпреки всичко там също така със закон е забранено да се завеждат искове директно към производителите, за това държавата плаща доказаните им вреди.Няма друг продукт с такава привилегия.....

1

ТHE Патриот

преди 5 години

Нужно е май редуциране не на недоверието ,а редуциране на населението !Че много почнаха да се бунтуват масите и правителствата не могат да ги удържат и това го знаят много добре ,милиарди бедни и гладни срещу една шепа "богоизбрани"!Искат да ни разкарат просто!