38

Анонимен

преди 5 години

нещастна страна.................

37

Анонимен

преди 5 години

Искате да ме убедите, че преди 10 години някой някъде си е искал да ни направи АЕЦ за без пари.Така ли?Ами никога няма да ви повярвам другари, това го приказвайте на мумифицирания илич на къра в империята на злото

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38за теб ли е ?

35

Анонимен

преди 5 години

Предлагам данък АЕЦ Белене, който да се плаща и от деца и от старци. Така като го смятам ще бъде около 5000лв годишно

34

Анонимен

преди 5 години

Нямаме нужда от АЕЦ БеленеВъпросът е приключен

33

Василев

преди 5 години

Енергийният експерт Таско Ерменков иска държавата да поеме гаранция за тока, че ще се изкупува!!!Агент Уйл Брамбъл!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевАмин!

31

Василев

преди 5 години

Атомна енергия, ама на каква цена???Завишена най-малко с 30%!!!Понеже сте алчни и прости, не я построихте по-евтино, сега търсете стратегическите инвеститори!!!Той ще дойде за печалба, което означава, че още повече ще се вдигне цената на проекта!!!Тази централа никога няма да бъде построена!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До дъртХаха, ясно е колко си дърт, ама лъжец! Зимата на 85та няма да я забравя никога. Режим 3 към 1, и едното е когато имаше. Умирахме от студ. Лятото на 86та същото, мачовете от Мексико?

29

tozi

преди 5 години

и защо се харчиха пари за референдум след като политиците си правят каквото си искат?

28

Еврея

преди 5 години

Убава работа ама българска))))))

27

Ала_Бала

преди 5 години

Не разбрахте ли че САЩ, няма да разрешат построяването на още една АЕЦ у нас от Русия. Те не могат да построят такава, защото нямат нови технологии. Няма да разрешат и газова тръба през България от Русия, защото искат да лишат Сърбия от газ. Цялата политика е насочена към унищожаване на двете нации политически и физически, защото са русофилски. Това е част 70 годишната политика за завладяване на ресурсите на Русия. Няма надежда за България. Нашата страна вече е псевдо държава.

26

Василев

преди 5 години

Руснаците сега за какво не клякат, ще запалят някоя война!!!???Всеки кляка на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки!!!Агент Боел Ричмънд!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Търсят купувач за руски ядрен Москвич, модел 1990 г.Дори Путин се смее е казва - Какие же болгарские идиоты?!!!

24

Анонимен

преди 5 години

До 27 . ЛЪЖЕШ. Нищо не се решаваше без каже МОСКВА. Т. Живков беше за вътрешна политика. Дори навън да отиваше пак трябваше за го контролират от Москва.

23

1984-85 дъртото

преди 5 години

Правителството на Георги Атанасов поема управлението на страната. Валутните приходи в държавния бюджет от двете най-печеливши дейности на социалистическата икономика през 70-те години нефтопреработването и военната промишленост, рязко намаляват. Вносът на евтин суров петрол от СССР е ограничен, а опитите на кабинета да осигури приток на валута чрез продажба на електроенергия за съседни страни довеждат до енергийна криза, режим на тока (1984 1985 г.) и огромни загуби на икономиката.

22

Burzum

преди 5 години

Тая сага е по досадна и от оная с магистралите.....

21

Ko

преди 5 години

Ок ясно .. някой иска до няколко години България да купува ток - друга причина за спамене от време на време положението с това Белене не виждам.

20

дърт

преди 5 години

До Анонимен 17Дискотека станахме СЛЕД свалянето на Тошо, когато в България започна "демокрацията"!

19

хаха

преди 5 години

Как да се намери инвеститор за Белене, като нарекоха проекта "гьол"? Кой сериозен инвеститор ще се впуска в строителството на един "гьол", който даже се оказа че не ни е нужен даже. Пък сега се иска рестарт на гьола дето щял да става АЕЦ?