8

Анонимен

преди 5 години

Ченгеджийското синче става заместник кмет по какво ли не.Как наричаме тази власт, в която ченгетата от ДС и техните деца заемат основните позиции?

7

Анонимен

преди 5 години

Злополучният ремонт на "Графа" - 100% щета за еврофондовете. 24 милиона лева ще бъдат платени от българския бюджет след корекция от Брюксел.С преработването на поръчката и нейното възлагане на Джи Пи Груп е нарушен член от наредбата за посочване на нередности по ЗУСЕСИФ, който предвижда 100% корекция. Така ремонтът ще е изцяло за сметка на българския данъкоплатец.

6

Фандък Юрданов

преди 5 години

"Благодаря на Евгени Крусев, че си изпълни ролята на бушон. Гепихме заедно, щом ни хванаха, той изгоря, аз оставам начело на инсталацията."...

5

Анонимен

преди 5 години

Крадец-Бушон 2.В ГЕРБ е пълно с кадри от БКП и техните деца и внуци вече.

4

Гошо

преди 5 години

А бе бабо Данче, ти правиш ли разлика между финансова и строителна дейност? Така насади младия и неопитен Крусев на обект дълъг малко над 1,5 км, остави го да глътне вода и сетне каканижеш, че който отговаря за нещо, да си носи отговорността! Сега правиш от Барбалов сторъкия Шива и той при по-сериозен обект ще се насади на пачи яйца. Да си чувала нещо за УАСГ? Между Строителния техникум и сградата на бившата фондация на Рокфелер?

3

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА, МАФИЯ!

2

Круси

преди 5 години

Огледайте му муцуната и ще разберете що за крадливи нещо иде реч. Дончо Страпончо ще оправи сега транспорта. Да започне с рязането на лентата на Графа. А, Граф Дончо?

1

Ти да видиш

преди 5 години

Дончо номенклтуратс който цял живот си клати краката по канцеларийте сега и транспорта ще оправя. След като вкара финансите вече в ред. Абе докога ще ги търпим да ни се подиграват с подобни нефелни назначения. Бай Дончо и за пазач на склада не бих го сложил а Фандъковица с два ресора го натовари.