12

Чакай сега...

преди 5 години

...не разбрах!!! Нали американското самолет, най-доброто самолет, невидим самолет, абе направо извънземна технология? Пък паднал самолета сега, за капак паднали и два самолета? Данни Тръмпича да им е спрял бензина и така на средата на океана - туп?

11

Тц тц тц

преди 5 години

А пък на нас искат да и продават още по-стар модел, Ф-16, проектиран преди 40 години!Дано да не допуснем такова национално предателство.

10

Анонимен

преди 5 години

Американски летящи щайги!-:)Калитковци! И какъв го държат там?

9

Анонимен

преди 5 години

Аматьорщината води до логични резултати.

8

САЩ

преди 5 години

С този бюджет на САЩ, вървят към тотален фалит.Няма държава отделяща толкова много за военни цели, която да не изпадне във фалит.Където липсват инвестиции в хората, няма д-ва.БГ е един малък пример в това отношение.В дългосрочен план САЩ ще берат ядове, затова полудяват срещу Китай - икономически, и Русия - военно.Тяхната сила е в окупиране на света и силово ползване на ресурсите му.Подобна политика води към самоунищожение, възможно най-лошият възможен сценарий избраха мозъчните тръстове.

7

Красен

преди 5 години

" Ей пак са се напили руските пилоти, не трябва да им дават да се качват на летящите москвичи когато са пили водка"

6

Анонимен

преди 5 години

Японците са извадили късмет- паднали са само 2 американски тенекии. А можеше да е транспортен самолет, бомбардиращ местността с Хамъри. :D

5

Анонимен

преди 5 години

Не им пука особено с оглед на това колко машини имат и колко квалифицирани пилоти, да не говорим за бюджета който им позволява да си правят каквото и където искат. Ако това беше станало у нас ще е равносилно на национална катастрофа за "армията" дето има 5 самолета и 10 пилота с по 12 летателни часа :)

4

Анонимен

преди 5 години

"САЩ да се замислят с какви оръжия разполага Русия?"С анимация и много ***.

3

Привет от Япония

преди 5 години

САЩ да се замислят с какви оръжия разполага Русия?

2

Анонимен

преди 5 години

Два барутника по-малко.

1

Шопа

преди 5 години

Споко.Ще са американски самолетите.По добри нема.