88

Анонимен

преди 5 години

Този паметник на културата е български архитектурен шедьовър,архитекти от чужбина са идвали да го разглеждат,заснимани са и музикални клипове от хора от чужбина в него,чужденците също искат да го запазят,само някакви примитивни същества,не разбиращи от уникална архитектура и мозайка искат да го разрушат.Може и пари да се изкарват след реставрацята на чинията,като атракция.Не мога да разбера,защо българите искаме да си разрушаваме паметниците,а чужденците си пазят историята и архитектурата

87

opetkov

преди 5 години

Това, което предлагат авторите е все едно след ВСВ в Германия да искат запазване на "културното" наследство, оставено от Хитлер и компания. Няма такава наглост като комунистическата, особено в желанието им " да се запазят символите..". Паметникът беше построен с "доброволни" дарения от народеца, като ни удържаха по 5 лв от заплатата и ни даваха марка за спомен. Доколкото си спомням има и закон, забраняващ пропагандиране на комунистически символи, а режимът бе обявен за престъпен.

86

Waffen SS

преди 5 години

Чуват е хленчове и плач за пенсии.Ами ,ако всичко не беше приватизирано,разрушено и разграбено щеше да има.Второ 15 милиона ,който някои сънуват ще стигнат точно да един месец пенсионерите да получат едно еднократно ,подчертавам за не разбралите с минимални когнитивни възможности ,еднократно увеличение някъде към 6,5лв

85

Петърчо

преди 5 години

Можеше БСП да хвърли 2 млн. евро за телевизия а не може за паметника? Бяха си играли и на правителство не малко години и пак нищо не направиха. Даже им го бяха дали даром да си го оправят. И пак нищо. И сега трябвало държавата да им се занимава с глупостите? Аз викам да го срутят та да не остане нищо от него. Като тези дето уж трябва да се най-заинтересовани да се грижат за него не дават и пукната стотинка а харчат милионни евро за телевизия да се срива и да спрат да не занимават с глупости!

84

Анонимен

преди 5 години

Паметници като този монумент на безумието, както и всички символи на руско-съветската окупация са позор за народа ни и трябва по-скоро да се съборят!В противен случай няма смисъл да се мислим, че сме свободен народ!

83

ДЕМ

преди 5 години

До БСП-жалкаАко знаем, че след като я оправят ще се качат всички на нея и ще отлетят, мисля, бая народ ще се впрегне в оправянето на чинията.

82

Portugal

преди 5 години

Грозотия. Това е този "паметник на културата". Пари за пенсии за хората няма, но за комунистически грозотии винаги ще се намерят.

81

Анонимен

преди 5 години

БСП няма нищо общо със социалистическите партии в Европа, които се борят срещу неравенствата. БСП е руска партия от комунисти и крадци. БСП е ксенофобска, популистка и няма нищо общо с ценностите на ПЕС. БСП се кланя на диктатори (Живков), БСП се кланя на болшевиките, които са избивали социалистите в България и Русия - факт. БСП е безродническа партия и трябва да бъде изхвърлена от ПЕС.

80

Дядо Петър

преди 5 години

Една рота сапьори ще е много по евтина. И ефективно.

79

митрофан

преди 5 години

Как може да се заделят пари за такава грандоманска простотия.Този монумент ще гълта за подръжка всяка година.Нека бъде прехвърлен на БСП/без земята под него/.и те да си го правят каквото искат с парите на партията.Ревем че няма пари в бюджета а ще се дават пари га глупости.

78

www

преди 5 години

Чинията на Бузлуджа е проектирана с цел да поеме творческите напъни на червената интелигенция. Да си я ремонтира др.Нинова и да си я ползва по предназначение.

77

Анонимен

преди 5 години

Пари за пенсии няма, но за Бузлуджа ще се намерят 15 млн лв.Честито на пенсионерите!

76

Софиянец

преди 5 години

До садсдсадсадсаАз съм един от бащите , може да се ремонтира за да носи кинти , но не трябва повече да има нищо общо с БКП-то , анадънма ??????

75

БСП-жалка

преди 5 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

74

Анонимен

преди 5 години

Това се прави по времето на правешката принцеса, която беше видна окултистка. Замислено е като място за окултни сатанински ритуали. Такова варварско светилище няма място в християнска държава.

73

садсдсадсадса

преди 5 години

Хората правят пари и туризъм, а тия взривове искали. Какво пречи да се инвестира и после да влизат пари от туризъм.Не забравайте, че майките и бащите ви са били същите като тези които плюете!

72

Анонимен

преди 5 години

Реставрация ли?! Не реставрация, а тротил му трябва.

71

Анонимен

преди 5 години

Веднага се включвам в подписка за премахване. Това е позор за Балкана.

70

Анонимен

преди 5 години

Подписка да го премахнем! Стига ни и соц.културата по градовете! Ако има партия с искане за премахването ще гласувам за нея!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Е да де, за да могат да си провеждат конгресите и да го превърнат в място за поклонение! Шедьовър,ха ха! А гледката е от Шипка!