239

Анонимен

преди 5 години

То и децата знаят ,че с трици маимуни ,не се ловят.Алчните Гербери не се научиха

238

Анонимен

преди 5 години

Минимална заплата 1000лв, минимална песния 600лв, има пари , "нема сте толкоз алчни, чорбаджи"

237

Щерю

преди 5 години

Нечовешко ниски заплати за да имат големи печалби шефовете - до един милионери...

236

за 241

преди 5 години

Този дето ми сложи минус какво иска да каже?Да се вдигнат ли цените за да има по-големи печалби които които да се плащат по-големи заплати?Или заплатите да се измислят някак си по идея на някоя синдикална простотия?

235

до само минавам

преди 5 години

Всеки работодател иска да има високо квалифицирани специалисти и да им плаща така, че да не напускат.Но за да има високостойностно производство с голям печалба (от нея идват заплатите), трябва да има държавна политика и правителство.Правителство дето да не служа "Началниците" както казва Ти.квата, а да мисли за държавата.Ето сега с новите правила на ЕС, тираджиите и те ще емигрират.Заради безродните управници, а не заради работодателите

234

до 238б-Другарю

преди 5 години

Другарю, работодателя дава това което получава от пазаря.Ако си навит цените на продукцията да се вдигнат 10 пъти, веднага и заплатите ще се вдигнат.Заплатите трябва да бъдат произведени, а произведеното да се плати от потребителя. Не се връзвайте на синдикалните безмислици които говорят само за да смучат от работниците

233

Симеонов

преди 5 години

Препоръчвам й на тази профсъюзна палавница да си направи една фирма, пък да започне някакво производство и като направи 2 - 3 г. успешна дейност, да тръгне по телевизиите и да се прави на голяма отворко.Но първо да купи каквото е необходимо за едно производство,да осигури сграда,машини,ток,вода,телефон и интернет,да осигури добри условия за труд,да осигури работно облекло и пр.,да плаща добри заплатати,осигуровки и застраховки,болнични и така 2 години пък да ми се обади,да я питам аз тогава.

232

Само минавам

преди 5 години

Не си бършете ръцете с нискоквалифицираните кадри, защото само те ви останаха, специалистите и те ви ядоха попарата и ги изгонихте в чужбина заради експлоатация и алчността ви за бързо забогатяване, а сега ревете. На каквото сте си постелили, на това ще седнете!

231

Анонимен

преди 5 години

До Заплати???Другарю , заплатата трябва да покрива най нужното , храна , дрехи и сметки нищо повече. Чистачката ромка също е на два крака и трябва да се нахрани и облече. Просто е , но оядените назначени капиталисти от БКП-БСП не го разбират .

230

Forever

преди 5 години

Бизнесмена,запретвай и ти ръкави,че държавата няма от кой да смуче само от тебе,и нови касови апарати ще ви сложат,няма мърдане.А за работници тепърва ще плачете,още не сте го усетили хубаво.

229

Заплати???

преди 5 години

И какви заплати очаквате за длъжности без образование???

228

Бизнесмена

преди 5 години

Разбрахте ли че кадри има бол. Ако трябва и от Молдова и Украйна ще си внесем но по-високи заплати няма да плащаме. Запретвайте ръкави и се захващайте да бачкате яко че за този мързел и това което ви плащаме е много.

227

extremist

преди 5 години

До Анонимен 232: "ПРИЯТЕЛЮ"/ИЗХВЪРЛИХ ПОЧТИ ВСИЧКИ ТАКИВА С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД/ , НАВРЕМЕТО "РАБОТЕЩИТЕ" , НИТО СА БИЛИ ЛИЧЕН СЪСТАВ, НИТО КАДРИ, С HR ПЪК ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ СЪПОСТАВКА; СЛЕД КАТО СХВАЩАШ ИДЕЯТА ЗА "РЕСУРС", БЪДИ ТАКА ДОБЪР ДА ХВАНЕШ 10 ПРОИЗВОЛНИ ИНДИВИДА ОТ УЛИЦАТА, НАЗНАЧИ СИ ГИ НА РАБОТА, И ИМ ДАЙ НАРЕЖДАНЕ ДА ТИ НАПИШАТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ТЕОРИЯТА НА ОТНОСИТЕЛНОСТТА, СЛЕД КАТО ГО НАПРАВИШ ПИШИ ОТНОВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ДУМАТА "ЗАМЕНЯЕМОСТ" . СХВАЩАШ ЛИ ГРАДАЦИЯТА

226

леля Пена

преди 5 години

Тази неграмотна женица да вземе да се скрие и да престане да дрънка глупости.Бива неграмотност,ама чак толкова и каква ли заплата получава???

225

Анонимен

преди 5 години

До extremistВиж какво, приятелю. На времето работещите бяха "Личен състав", после станаха "Кадри" а в момента са "Човешки ресурси". Следиш ли градацията? Днес хората са изравнени с ресурси, въглища, петрол, руда и др. такива. Деликатно ти се казва, "Ти си ресурс и като такъв си заменим. Цената ти е като на ресурс. Ще работиш като ресурс и аз ще ти плащам като за ресурс". Нали се сещаш, че ресурса не ходи на кино, не ражда деца, не ползва ток и т.н.

224

Киро Кюмюря

преди 5 години

тая да ходи да се прегледа, както и всички "синдикалисти", дето нямат и един член, а се навират на всяка манджа мерудия...

223

Анонимен

преди 5 години

Всичко е пунта мара и всякакви обяснения не значат нищо. Докато заплатите не станат приемливи за нашата Държава никой няма да работи и да е социално слаб. Това обаче за да стане трябва 80% от т.н. работодатели да се сменят с ново поколение , защото сегашните са назначени капиталисти от БКП-БСП . Не може от крадци да очакваш нормални заплати .

222

extremist

преди 5 години

"КАДЪР"=ДОМУСЧИЕВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПЪРВАНОВ, ГОРАНОВ, БОРИСОВ, И ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО НЕЗНАЙНО ЩО СИ МИСЛЯТ ЧЕ "ЗАСЕКРЕТЕНИТЕ ДОСИЕТА НА ДС" ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ! МИЛИ ДРУГАРЧЕТА , ВАШИТЕ ДОСИЕТА НЕ СА СЕКРЕТНИ В РУСИЯ И ИМА ДОСТЪП ДО ТЯХ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, ЩЕ ЗАПОЗНАЕМ И ОБЩЕСТВОТО С ТЯХ

221

extremist

преди 5 години

90% от вакантните меса били за хора без обзарование - И ТАКА СЕ РОДИ ГЕПИ ГРУП, И ЕНТУСИАЗИРАНИ ФАНДЪЦИ КОЙТО УЖ "ПРАВЯТ" НЕЩО В СОФИЯ, И СЛЕД ТВА РАЗБИРА СЕ ГО ПОПРАВЯТ, КВО МУ ПЛАЩАШ

220

extremist

преди 5 години

Глад на кадри няма, заплатите просто са ниски! - ....."КАДРИ" Е ДУМА ПОЛЗВАНА ПРЕДИМНО ОТ БКП И ДС. КРАДЦИТЕ НА ПАРТИЯТА ВОДЕНИ ОТ ТИКВАТА СМЕЛО ВОДЯТ КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ; А ИНАЧЕ ЗАЩО СА ВИ ИНЖЕНЕРИ СЛЕД КАТО ПРОИЗВЕЖДАТЕ САМО ТИКВИ ??? НИКОЙ ИСТИНСКИ ИНЖЕНЕР НЯМА ДА ЧАКА ЗАПЛАТА ОПРЕДЕЛЕНА ОТ МРЪ*СЕН КОМУНИСТ КАТО ТИКВАТА .!.