21

Анонимен

преди 5 години

едно хоро, не изиграха ли?

20

Анонимен

преди 5 години

Всичко е по сценарии на сценаристите на Биг Брадър. Каквото са им казали това правят и това казват. А глупаците се ловят като шарани.

19

леля Пена

преди 5 години

СБЪДНАТ КОШМАР! КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ГЛЕДА И КОМЕНТИРА ТАКАВА ПОШЛОСТ?!?ГРЕШНИ ПАРИ, КАКВО ГЛЕДА МЛАДЕЖТА, НА КАКВО СЕ УЧИ???

18

месара

преди 5 години

какви драми, какви трагедии, цяла България гледа и страда!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Най-обикновена чалготека, не си заслужава нито гледането, нито коментирането.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя Благо ако знае какъв си го е нататрузил не е истина! Та той се е предал и е обул чехлите, въпрос на време е тази да му се качи на главата, след едно дете най-вероятно ще го шитне и ще му вземе всичко каквото има! Колко просто момче, не вижда ли че тая е лека и несигурна жена, непостоянна в акъла, готова да му се нахвърли за най-малкото!?

15

Анонимен

преди 5 години

Че всички гримьори мъже са обратни е ясно, ясно е също че същността им е женска и нямат нищо мъжко в тях! Те са по-големи клюкари с големи уста и от жените! Вулгарни, агресивни, с налудничаво поведение на застаряващи лелки е друга черта от характера им!Само като им видя бельото, с какви гащички ходят, просто това е.....падение, това е срам за мъжкия пол, абе без думи! И как се кара с Емануела....точно с тона на жена!:))

14

saki

преди 5 години

Тая Златка много нахъсана да спечели и много преиграва постоянно. Явно е нагласен формата, все пак тя вече е от служителите на продуцентите и участва във всички формати , като на трудов договор. А оня зализания с изкуствените зъби само се ослушва покрай нея ,защото е фалирал тотално.

13

БеГе Мутра

преди 5 години

Пророк ти си бил много ограничено мовче бе хахаха. Янка е *** ако не забелязваш

12

ооо биг брадъре

преди 5 години

биг брадър показва отражение на обществото ни, пълна селендурщина!

11

Анонимен

преди 5 години

Пенсията в България е най ниската в Европа. Средната работна заплата е като в Нигерия. И ни занимавате с някакви ***? Тая Емануела дали е чела книгата, на която се нарича? Кой ще си кръсти детето Емануела? Или Златка? Сериозно? Кръстил си детето си Златка? Златка-*** ли ти викаха в училище. Опа... ти не си ходила там. Директно на пилона и опа, опа... тъпан5ри.

10

Пророк

преди 5 години

Анонимен, преди 32 минути: Това предаване показва единствено каймака на ТИНЯТА.Мне. Тинята няма каймак. Виж ако разбъркаш варел с фекалии, особено в горещ летен ден, ще се получи такъв каймак...

9

Пророк

преди 5 години

Янка, преди 4 минути: Предаването е много интересно, цялото ни семейство го гледаме с голям интерес.Янка харесва предаването и гласува за герб. Янка харесва герб и бойко. Заради такива като Янка сме на последно място в Европа.Направи добро и не позволявай следващия път Янка да избере бойко ОТНОВО вместо ти да решиш сам с гласа си.Оставите ли Янка да реши вместо вас отново ще имате боко.

8

ашим асан

преди 5 години

ВИП БРАДЪР И БИГ БРАДЪР еди какво си: Едни и същи парцали всяка година.

7

Янка

преди 5 години

Предаването е много интересно, цялото ни семейство го гледаме с голям интерес.

6

Анонимен

преди 5 години

Прическите на тия хора говорят за адска несигурност и прикрит хомосексуализъм

5

Анонимен

преди 5 години

Това предаване показва единствено каймака на ТИНЯТА.

4

Анонимен

преди 5 години

Оказа се че това гримьорите са най-вкиснатите пеерасси в България.

3

!

преди 5 години

Нямал право да обижда хора, от които си вади хляба! Ха ха, а другите може ли???

2

Анонимен

преди 5 години

много хубаво предаване, не го гледаме но благодаря и на днесбг че ни държи в известност