9

Маркиз дьо Сад

преди 5 години

Чаршафите са като мен - само дето са по-кафяви - а садизмът ни е мутирал в гените...Завинаги...

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ са убили Кашоги. Пак лъжат като с химическите оръжия в Ирак. Искат да запалят персийския залив. СА настъпи мотиката защо започна да се вижда с Путин. Ердоган също е предупреден. Ако не купи пейтриът ще подпалят и неговия двор

7

Цецо Цв

преди 5 години

Сварили са го на супичка. Протестиращите днес да си направят сами изводите.

6

Анонимен

преди 5 години

Арабска балада

5

Наблюдател

преди 5 години

Дори и това жестоко убийство не може да разруши братската американско-саудитска дружба , стъпила здраво на търговията с петрол и оръжия!

4

до професор

преди 5 години

"Саудитска Арабия е демокрация в сравнение с Пyтлepoва Русия."Не ми е известно в Русия да те аресутват ако пееш или танцуваш на улицата, да те наказват с бичуване или обезглавяване, на жените да е забранено да шофират и посещават спортни събития, да им е забранено да излизат без чаршаф и придружител, изнасилените жени да биват наказвани със затвор. Всичко това е характерно за саудитската ти "демокрация".

3

Handel

преди 5 години

Както вече на всички освен на Дойче Веле стана ясно, въпросният запис рязането на глави, ръце. крака и т.н. се оказа изцяло фалшификация.

2

Дмтр

преди 5 години

Саудитска Арабия - тирания.Но за ЕС - приятел.

1

Анонимен

преди 5 години

"Саудитска Арабия многократно промени официалната си версия за случилото се с Джамал Кашоги след влизането му в саудитското консулство в Истанбул"Типично поведение на убиец, чиито версии биват оборвани постоянно. Наложили били сАЩ санкции на отделни саудитски лица- на чистачката, на момчето, дето лъска обуквите на принца, на разносвача му на вестници и на маникюриста му. Саудитците били ценен съюзник, ами не санкционирайте тогава чаршафа и нека целия свят да види как дружите с психопат-убиец.