85

Анонимен

преди 5 години

Менто а знаеш ли какво ви чака като дойдат сметките за ток и парно. Това което го виждаш сега е една разходчица. Но след като си видят сметките едвали ще са само разходчици. Тогава ще разберете на какво казват сърбите *** му поебнем

84

Анонимен

преди 5 години

Според мен парламентът ще се задържи поне до януари, че иначе няма как да си вземат гласуваните коледни бонуси!

83

Анонимен

преди 5 години

Бyцo, хората навън протестират за смяна на системата, не е само за цените на горивата. Не ми се прави на изненадана, а си събирайте парцалките заедно с банкянския ***, кръвоглавия пъпеш със шестте апартамента и изчезвайте.

82

Анонимен

преди 5 години

Да ,си поръчате иликоптери ,и директно от нс ,да си вземете и *** с вас!

81

По ТВ-то

преди 5 години

Хората си изоставят колите по пътищата на БГ защото нямат пари за бензин и винетки!Или как синдрома Мавритания се пренесе в най бедната "стабилна" европейска държава!

80

Анонимен

преди 5 години

Не стига че ни дръстят като брашнян чувал ,ами и масрафите им да плащаме. Оссставка

79

Ушанка

преди 5 години

Зашо бе, Менда? Не ти ли е ясно отдавна, че Сайдера е московска прости.тутка и му е заръчано да сваля неудобното за Масква правителство.

78

Анонимен

преди 5 години

Системата е фалшива и несправедлива.Гласуват си закони за собственото охранване ,май лобизъм се казваше.

77

Анонимен

преди 5 години

Оставкаъ

76

Анонимен

преди 5 години

Платените от Кремъл протестиращи се влачат след Бойко като по клисар.

75

Анонимен

преди 5 години

Данъка и венеткитее трябва да паднат. Да се плащат през акциза. Караш плащаш .колата ти гори много плащаш.В Германия не е ли така?

74

Анонимен

преди 5 години

Сидеров ви дава цялата власт.Какво по хубаво от това Боко сам да си ги избира.

73

Анонимен

преди 5 години

Мента е пътник, който се опитва да се хареса на определени фин. кръгове. Скоро ще я отсвирят от определения пост, щото създава интрига, а Боко не желае да му се разваля имиджа на умиротворител и защитник на нацията. Много бели направи тази номенклатурна администраторка, но винаги е държала за интереса на финансово счетоводната гилдия. На това ниво обаче се иска друго мислене, което тя няма. Довиждане другарко ментева, дните ти са преброени!

72

Анонимен

преди 5 години

Цената на бензина трябва да скочи защото замърсява само ако кара, данъка трябва да не се пипа, застраховката МПС трябва да падне.

71

Анонимен

преди 5 години

Протестиращ пред НС : Милиционерите на Боко Тиквата и Цецо Пъпеша ни смачкаха като циннкови кофи.

70

Анонимен

преди 5 години

Мен ни мъ бърка Менда, а *** бъка да махни акциза на горивата за да мога да отида и да си свърша работата.

69

Анонимен

преди 5 години

Дошло е време Мента да се погрижи за своята глава, а Каракачанов и без нейна помощ ще падне.

68

Анонимен

преди 5 години

"Изключително съм притеснена и изненадана от това, което чух от господин Сидеров, че той вече търси друг формат на участие в управлението"Ами притеснена ще си- с твоите възможности след падане от власт и за чистачка няма да те вземат. Друго си е да ***,ш няколко бона месечно за нищоправене и почесване на ***.

67

ГРУПА ПЛОВДИВЧАНИ

преди 5 години

Още помним как навремето другарката Менда събираше партийния членски внос и не се сърдеше, когато някой мастит партиен член я потупваше по дупето. Помним това, другарке Менда! И много други неща помним, но не са за пред малки деца... И си задаваме въпроса дали ГЕРБ, наравно с БСП, е наследник на БКП? Ами то партиен член до партиен член, начело с вождът им Бойко, който има повече стаж в БКП, отколкото в сегашната си партийка.

66

Ели Ф

преди 5 години

Няма Русия или САЩ.Не може сърцето ти да не кърви, когато искаш да помогнеш на деца с аномалии.Помагаш, даваш средства, но парите не стигат. Тогава разбираш, че нещо дълбоко в държавата не е наред. Не може хора да умират от студ. Не може възрастни хора да бъдат убивани от индивиди с десет висящи дела в домовете си.Не може да няма апаратура за неизносени деца. Не може хора да изхвърлят продукцията си, защото мутри я изкупуват на безценица.Трябва да си чудовище, за да не ридаеш за България!