12

Анонимен

преди 5 години

В Източна Германия няма много мигранти благодарение на ГДР. Лошите комунисти не си разводняваха народите, а добрите демократи ще си ги подменят за има-няма 50 години.

11

Анонимен

преди 5 години

Поднесения наратив е некадърен опит за евтина хибидка на принципа "една жена каза", че в Дрезден вече няма германци, а всеки втори е саксонци!И това точно за Саксония в която чужденците са най-малко спрямо останалите бундесрепублики - под 5% !

10

Анонимен

преди 5 години

Начи да очакваме новия Хитлер част втора. Война трета.

9

ДДТ

преди 5 години

Като прибавим към синти и роми още и *** се получава една представителна извадка на арийските новодомци. Тези от тях,които влагат своя устрем в събарянето на стари стени и бутането на колички /на моя обект/ няма как да не уважавам. Но печално известните тротоарни състезателки и техните меринджеи са онези ,които германските издания наричат "българи". Срамна история,но някой друг ни набута в този спектакъл.

8

Анонимен

преди 5 години

Изчакайте още няколко години и да искате няма да можете да промените това. А сега с глобалния пакт за миграцията ако знаете какво ви готвят бедна ви е фантазията. Бежанската криза от 2015г. беше само за загрявка

7

I'm

преди 5 години

И на тях взе байгън да им идва от либерастия....

6

Ха-ха

преди 5 години

До Franz BeiИ каква точно е ползата точно пък от нег.ра и мюс.лита за Германия???Щото са големи мозъци,дума да няма,че и работари...За белите чужденци не говорим-там е коренно различно.

5

Щерю

преди 5 години

Бизнесът така иска...

4

Проблеми конкретно с

преди 5 години

"Проблеми конкретно със синти и роми виждат 57% от саксонците (през 2017 г. са били 38%), а 41% са на мнение, че трябва да бъде забранена имиграцията на мюсюлмани в страната."Интегрирай, не бой се. Егати колко лесно е налагаш чужд гръб с тояга. :DВлязох в ролята на западняк, поучаващ България как трябва да интегрира същото явление, без да ми дреме за мнението на местните. Та, както казах- интегрирай, западняко, сърбай шумно попарата си! Искам чак тука да те чувам!

3

Я

преди 5 години

Събудете се най после,защото след време ще е късно...

2

Franz Bei

преди 5 години

В Германия, всички мозаци са чужденците!Тьй че Deutschland, не може без тях просто те я правят велика тази страна!

1

Анонимен

преди 5 години

Германия не може без чужденците! Те са във всички сфери и движат немската икономика напред! Друг е въпросът за "една част" от тези чужденци.