116

До 134

преди 5 години

Младите българи вече строят модерна България и дори я бутат напред.Цялата държава им пречи , но те са умни и пак успяват.Скоро всички крадливи олигарси ще фалират и само напускане на ЕС ще ги спаси.Вече се самоизяждат дори , а младите създават новата система за Мерцедес.

115

Анонимен

преди 5 години

На очите си ли да вярвам или на европейските чиновници, които искат да спасят слугата си Бойко Борисов ?!Просто не вярвай на заглавието. Докладът е всичко друго, но не и положителен.

114

До 126

преди 5 години

А единственият *** във форума виждам в твое лице!

113

Анонимен

преди 5 години

Във Варна протестът се простира от Катедралата до общината. В Бойковите медии пълно мълчание...

112

Анонимен

преди 5 години

Всяка година "положителни" доклади, всяка следваща година нов доклад...

111

Анонимен

преди 5 години

предпочиташ да те зомбират като "европейска ватенка" ли,ентусиасте?Аз каквото предпочитам, съм го написал! Ти можеш ли да четеш, или си само пишещ??

110

Велика България

преди 5 години

След османското робство , бяхме под 2 милиона и за 60г. станахме 6млн.Българите сме 50% кореняци на този полуостров(по швейцарско ДНК изследване) и под 3% от много раси.Това ни прави уникални и силни , като Дан Колев , а другите помнят само , колко бой са яли от нас.България е единствена в цяла Европа с непроменено име през вековете.Защо ли германците , само на нас са имали вяра.Няма по корави от нас , историята го доказва.Бойко е болест , която ще ни направи само по силни.Младите вече пробиват

109

Анонимен

преди 5 години

ЕК просто удря рамо на нашия водач, че го е закъсал. А им е много удобен. Ако не помогне, ще се включи и дедо дьорд като през 2013-та.

108

ПроСоТо

преди 5 години

До фокусите на Цачеваама ти да мислиш,че тая влага някакъв смисъл в бръщолевивиците си?!..Нищо подобно!...Както тя,така и ВСИЧКИ от Харема, усещат единствено "мелодията" на дрънканиците си!..Това са "песни" БЕЗ ДУМИ!!..Просто..мммм,аааа,оооо!...

107

Анонимен

преди 5 години

То само лу.мпени с анцузи виждам аз по улицитеЕдин от протестиращите беше със синкава кожа на брадата, като Санчо Панса- мазен, угоен, квичащ ***!

106

НАГЛОСТ ГОЛЯМА

преди 5 години

Няма такава наглост... Няма подобна подигравка...

105

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименпредпочиташ да те зомбират като "европейска ватенка" ли,ентусиасте?

104

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !То само лу.мпени с анцузи виждам аз по улиците.

103

Тиквоча

преди 5 години

*** е най-вкусният деликатес!Сега всички сектанти на Гроб да го изпапкат с наслада!*** долнопробна!

102

Анонимен

преди 5 години

Българина включително и аз искаме да живеем като горди европейците в благоденствие, мир и разбирателство!Не желаем да ни зомбират и алкохилизират, като руските ватенки. !

101

Боко Тиквата

преди 5 години

Не разбирате: докладът на Румъния е катастрофален и затова продължават с мониторинга, а нашия доклад е положителен и затова продължаваме с мониторинга.

100

Анонимен

преди 5 години

Протестират платените протестъри на Нинова с парите на червените олигарси. Много сте прозрачни, за да уплашите нормалните хора с лумпенщините си!

99

фокусите на Цачева

преди 5 години

Министерството на правосъдието ще продължи работата по изпълнение на всички препоръки в доклада, така че хоризонтът, който за първи път вече е видим, да бъде факт през идните месеци, каза министър Цачева и допълни, че правителството заявява своята решимост за консолидиране на усилията по постигнатите резултати.

98

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!Мандат 4,5,6!

97

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ успехиТо причината за тези 20 души сте пак вие от БСП, защото този участък е правен при Орешарски.