8

Анонимен

преди 5 години

Левите либерали( тип Шорош) мразят Тръмп, а десните(тип Орбан) го харесват.

7

Василев

преди 5 години

На церемонията по случай сто годишнината от ПСВ, за Русия никой не каза една дума, нали билаот страната на Антантата???Агент Гивън Майлс!ЦРУ!!!

6

Мда

преди 5 години

Западно европейските лидери до голяма степен бяха контролирани от Сорос и активно се включиха в кампанията му за наводняване на Европа с мюсли-тара.мбуки .Източна Европа обаче къде категорично,къде по-меко отказа да участва.За което бе остро заклеймена.но ето,дойде Тръмп и каза,че НИКОЙ не е длъжен априори да приема мигранти,както и ВСЕКИ може да постави собствената си държава на първо място!Ами нормално е да го харесат в пренебрегвания Изток.

5

Питър

преди 5 години

Тръмп е пълен ***, и всеки нормален човек, независимо дали на Изток или на Запад, вижда това. Той е марионетка, с която господарите му могат да прокарат която си искат брутална политика по света. Но, както казват някои англоезични "Независимо кой е президентът, богатите ще стават по-богати, бедните по-бедни, а бомбите ще продължат да падат"

4

Василев

преди 5 години

Германия е велика, еврото стабилно!Меркел говори малко, но немската велика индустрия цепи мрака!!!Тръмп говори много и се прави на велик, но американската индустрия драпа като блудница по перваза на сутерена загубила някъде ключа на квартирата!!!Агент Гаред Джоунс!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Да бъдеш или не това е въпросът. Не им е лесно на говедарите хахото Тръмп или истеричката Хилърица, сложна дилема. Накрая надделя чара на Мелания, Тръмп трябва да целува краката на жена си Мелания дори може да е следващия главатар в Бледия дом. Изтока обича Путин и мрази говедарските колхозници алчни за пари и липса на всякакви ценности и морал, единствения им интерес са пари и повече пари и подтискане на другите Бaйганьовщина по американски.

2

Ха-ха

преди 5 години

DW=Соррос.От там нататък какво да говорим?

1

Анонимен

преди 5 години

KOI IZTOK BE AKO VIZIRATE BOKI I CVYKI LYJETE SE MNOGO