29

Анонимен

преди 5 години

Като е създал нещо и го счита за свое, да си го слуша в къщи, в мазето на слушалки и да не претендира ние да му го слушаме и да му търпим простотите срещу заплащане.Цялата тази работа е просто изнудване за пари. Разви се в САЩ, цъфна, върза и сега те го натрапват по целия святЕК е пудел, хем пълен с бълхи, хем на каишка го държат господарите му от зад океана.Дръпване на каишката и хоп - идиотията с авторските права, пак дръпване - генддери, пак дръпване гей бракове, пак дръпване на задни лапи

28

тъпаци

преди 5 години

Глобалистите ще прогонят хората от нета,и тогава сами ще се прецакат,като няма как да ни дебнат,поне в него.

27

Горан

преди 5 години

Доколкото знам, цензура и сега си има, и винаги е имало! Всеки брътви за свобода, и въпреки това, такава реално не съществува! Законът за авторско право си съществува по цял свят, и не е нещо ново! Какво пак искат да подсилват от ЕК, освен да подклаждат недоволство? И, да - ако в Youtube цензурата стане нетърпима, разбира се, че друга платформа ще я замести, където нещата няма да са такива!

26

popa ot razgrad

преди 5 години

емоциите около този дебат са доста преувеличени, неадекватни и непропорционални...

25

Веско

преди 5 години

Ако направят достъпно и легално да си плащаш стотинките за да свалиш нещо, нямаше да има такъв голям проблем с пиратското съдържание. Ама пуста лакомия.

24

МАРИЯ ГАБРИЕЛ

преди 5 години

А нашата калинка МАРИЯ ГАБРИЕЛ точно за това лобира.

23

Анонимен

преди 5 години

До 22Да м не.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз съм ЗА, да няма един централизирана платформа.

21

Анонимен

преди 5 години

Вие съвсем се OCPAXTE с тая цензура ве!

20

Анонимен

преди 5 години

Буря в чаша вода. Духa от бутилката вече е пуснат и ако наистина ютуб блокират съдържание, друга платформа ще я замести. А гугъл не искат и няма да позволят това.

19

Права

преди 5 години

Крайно време е тоя закон с правата да се промени! Създал си нещо и чакаш 95 години да живееш от него... Ограничаване авторското право на 15-20 години ще позволи на много хора да създават оригинално съдържание с ефекти и звук от стари неща.За мен това са Музикални/Видео тралове. Както патентните *** при техниката

18

Професор

преди 5 години

Единствения канал там който гледам е канала на Генерала. В търсачката на сайта напишете Бойко Борисов той си има канал с клипове. Други клипове не гледам.

17

Анонимен

преди 5 години

Да ги спрат и фейсбук и гугъл и всички тъпотии наведнаж, че народа да почне да си живее живота.

16

Анонимен

преди 5 години

ооо не, какво ще правя на работа

15

Анонимен

преди 5 години

Филмовите компании да качат филмите си и да печелят от гледанията. Турските филмови студия качват филми от 60-те 70-те години на миналия век реставрирани с резолюция 720 пиксела, някои даже 1080p и гледаш филмите с високо качество и реклами. Ако Хасан качи същи филм го блокират. Бнт да направи същото иначе Иван ще качи Хитър Петър да речем и Бнт ще плаща на чужди фирми да "ловят" клипове вместо да печелят от рекламите.

14

до пример

преди 5 години

Ами това че трият каналите с бг филми , е добре, но защо от БНТ не пуснат официален канал в туб-а и да събират харесвания и гледания . За фирма съ събрали пари , а за да направят нещо полезно? Да вземат да се актуализират, и да пуснат канал със заседания на ЦК, за да видим как се градеше близката история на НРБ, да пуснат канал с кино-прегледите , та да видим как образоваха наСелението. И така нататък

13

Тц

преди 5 години

Някои хора не сващат за какво ства въпрос. Това е скрита форма на цензура, защото неимоверно ще затрудни работата на малките независими и критични канали. Регулации за авторското право, но от друг вид пък ще затруднят работата на малките сайтове за новини и блоговете в интернет. За подобни промени се говори с месеци дори повече от година.

12

Анонимен

преди 5 години

До cky2kbgми бнт да ги качи и монетизира, да си седят в архива няма полза.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Личи си че нищо не си създал през живота си.

10

Анонимен

преди 5 години

До 11Аха викаш защо да получават пари за това че са създали нещо и вие го гледате/ползвате :) е сега ви намериха цаката.