58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Само да уточня-Двама космонафтити!

57

Анонимен

преди 5 години

Здравейте...искам мнение....може ли да се вижда ай-пи то на браузър Опера...благодаря!!!

56

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха Не е така Германците са най-големите измамници.. В някои държави да не платиш на работник , веднага те чакат адвокати и блокират сметката на фирмата , а за фирмата това е умирачка..

55

Ха-ха

преди 5 години

Нали се сещате че посредникът и тук и в Германия е някой по-хитър българин. Не са ни виновни германците, че сме прости и наивни

54

програмист

преди 5 години

Този къде е тръгнал за Германия , баща ми прави ремонт лятото и плати 2000лв. за 22 работни на майстора.. пари чисти без данъци в брой..

53

До Програмист

преди 5 години

Подкрепям те с две ръци, но това остана в БГ некъдърни незнаещи нежелаещи не учещи недоволни неграмотни негативни... МАТЕРИАЛ

52

Русия

преди 5 години

Евроатлантическите ценности.

51

Шуменец

преди 5 години

Не отивайте в Германия,тука има бол работа и обекти,пари да ми дават не заминавам,тука ми е супер бачкам,пуша,пия кафе когато поискам,без тъпън да ми виси на главата,без *** и работохолици,два три бона на месец ама не ** никой,да си бачкат германците на скапаните си обекти аре бегам.

50

програмист

преди 5 години

Негодника е негодник където и да бега , където и да оди .. Нема САЩ , Германия , Канада .. Ако си негодник и от теб нищо не става , на никому си ненужен. Исках да помогна да много младежи да ядат хляб да взимат по 5000лв. в България .. Ама разбрах , че на негодника , мързеливия не може да се помогне .. Трябва да се направи Гето за негодници , луди шизофреници и роми , наркомани .. негодниците са зараза която трябва да е под карантина с висока ограда..

49

Толкова им е акъла

преди 5 години

Кьорав карти не играе!

48

Вал

преди 5 години

Победителите от "прехода",бг бизнеса,т.е.бг мутрите назначени за бизвесмени с откраднатите от вас пари,вече треперят ,че бълъците дето безпощадно експлоатирваха напускат блатото Бъргария и пускат подобни статии)))Вие вярвате ли им???Аз,не!!! Десет години съм в Great Britan и изобщо не ща да чуя за бг.смрад,бг.изродщина и бг.***,т.е.за бг.работодател!Успех на всички!!!

47

Панама пейпърс

преди 5 години

Аз вярвам ,че има такива хора,като не знаеш език и законите в дадената страна без значение германия мермания, хиените те налазват,те повечето местни са пълен дроп пък кво да кажем за разни организми от ориента.

46

Анонимен

преди 5 години

До Да живее РусияАбсолютен факт. Гледат на източноевлопейците с презрение. Може да има някои изключения, но е така. Руснаците ни приемаха като братя, но за какво им трябваше да разпадат ссср незнам.

45

Анонимен

преди 5 години

Но проблем, Телефон, Кока кола, цимент... това са му познанията на немски на нашеницът. Какво очаква да получи. Първо да научи езика и тогава да заминава. Те 28 години вече не ходят на училище.

44

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "да живее Русия "? Защо си мислиш, че Путин ще ни помага с пари и стоки, а обикновеният руснак ще бачка, освен за семейството си, и за нас, само защото ползва и той кирилицата? Ми няма такова нещо. Всеки си гледа интереса, а руският интерес е насочен 100% към Русия.

43

Анонимен

преди 5 години

Платена от българското правителство статия:)))) Само кръгли *** могат да се вържат така:)

42

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

41

Анонимен

преди 5 години

Ама как така. В демократична и социално-пазарна Германия такова нещо е невъзможно.Там законите се спазват и нарушителите им се наказват. Работниците получават достойно заплащане. Така ни заблуждава пропагандата. На практика е див и варварски капитализъм.

40

Черна котка бял кота

преди 5 години

Всяко начало е трудно! Първо wir sind im Deutschland Deutsch müssen sprechen!!!После трябва директна връзка с работодател... Първо бе греда.. Сега 2800?.Дерзайте за да сполучите! Лесно няма.. В Бг оооооо елеВъпрос на избор.

39

Да живее Русия

преди 5 години

Хора, минал съм го този път. Европа и европейския съюз не са приятели на България. Запомнете го. Немците, англичаните и французите са врагове на България, те ни мразят. А най-големите врагове на България са българските чорбаджии. Единствено руснаците могат да ни спасят за пореден път и на тях се надявам.