63

66,67

преди 5 години

Ярък пример на "ценностната" система на либерастията!

62

Анонимен

преди 5 години

До Бай ТошоТи си трай там. Всичко, кеото се случи, никой не ни пита за него. Всичко го направиха колегите ти от партията. Те бяха първите премиери, те бяха кметоветев началото на демокрацията, после дойдоха децата им, разни царе, пребодисани комунисти и сега, ощеима остатъчци, който са били членове на прекрасната ти партия. Как така, се разпаднахте за 1 ден, като бяхте толкова здрави? Айде не ми се прави, че не беше планувано и изпълнено ...

61

Анонимен

преди 5 години

БСП просто деградира обществото по указание на Империята на Злото.

60

Анонимен

преди 5 години

От 62Не сте ли съгласни? Поне, да ги изритваме от обществото в гората?

59

бай Тошо до 61

преди 5 години

Абе демократино.. Това което ония 45г направиха за образованието никой друг в историята не е правил за България . Грамотноста беше близо до 100% . Качеството на кадрите които излизаха беше несравнимо по-високо от това което излиза сега. И причината беше че държавата имаше нужда от качествени хора които движат обществото. България в много отрасли се сревноваваше със САЩ Япония (ИТ) .

58

До 61

преди 5 години

В главата ти е пълна каша!

57

Анонимен

преди 5 години

Ами ... верига на връта и да бачка като домашна прислуга :)

56

соца е зараза

преди 5 години

Образованието първо трябва да стане ценност.Поколения наред образованите вземаха по-малко от "работниците на физическия труд".И сега терористи с иявена антибългарска дейност имат паметници, а жертвите им остават безимменни. Мутрите, момчета с подарени дипломи облечени в анцузи и отгоре с кожено яке са герои по вестниците.Действията на БСП са деструктивни като външен агресор.Първо трябва да се справим с ценностната система.

55

бай Тошо

преди 5 години

Свремите демократични ценности на възпитание НАЛАГАТ селеднот. Всчко само дцата да са щастливи . От тук се създава поколение на ЕГОИСТИ който смят себе си за вечно прави защотот евротлантизма им е наложил че те са центъра на вселената. Само за 1 година ако се върне онова "лошото" време децата ще се променят корено .И повярвайте ще бъдат и по-щастливи и по-креативни и по-добри.

54

Не са трудни децата

преди 5 години

Съвсем нормални са децата ни. Всичко зависи от първите 7 години. Вярно е, че ако ходи на детска градина, дори в този първи период от живота му в неговото възпитание ще се намесят и външни фактори.Но това,което научава в семейството, е основата на неговия манталитет през целия му живот."Трудни" са глезльовците, ненаучени да се съобразяват с околните, а също и голяма част от децата на онзи етно, който има съвсем различна ценностна система.Трудности създава и калпавата, насила наложена толерастия

53

бай Тошо

преди 5 години

По моето лошо време . Ученик да посегне на учител беше немислимо. Не че не е имало . Но това са били такива изключения че бяха в фолклора на всяко училище и естесвено говорим за деца от 11, 12 клас който са правили неща извън ущилище . Тук говорим за 11 годишен ***. Ако такъв беше посегнал щеше да яде такъв бой и от учителя и от родителите и директно Отивше с намалено поведение и ли изхвърляне от школото.Да ама демократите взеха възпитанието и сега учителите нямат права за нищо.....

52

Бай Тошо

преди 5 години

Ще ме търсите ама........................................Банани нали има. Нали това искахте

51

Адмиралъ

преди 5 години

Демокрацията, прехода, капитализма и ЦРУ погребаха България!

50

Професор

преди 5 години

До АнонименТака е навсякъде умнико ?!?!

49

Анонимен

преди 5 години

Ами докато всяко училище получава субсидия за бройка а не за постигнати резултати така ще е. Освен това МОН твърдо притиска всички училища да приемат бройки от кол и въже без значение от знания и умения!

48

Анонимен

преди 5 години

Тука бяхте готови да разпнете даскала...

47

Анонимен

преди 5 години

Ей, с тези звездички я докарахме до тук.Защото ви е страх да наричате нещата с истинските им имена

46

Анонимен

преди 5 години

Бич,бич трябва.Никъде в природата няма демокрация,представяте ли си в лъвския прайд с гласуване да си избират водача?Имаше на времето "Макаренковски училища"-бой,работа и учене и излизаха нормални.А сега психолози и ресурсни учители и излизат ***.

45

Анонимен

преди 5 години

Така е в Модерните предградия !:))))))))))

44

Анонимен

преди 5 години

О, да, вечното оправдание БХК. Сорос сигурно също ще ти попречи. Абе, исках, ама нямах желание.