57

Щерю

преди 5 години

Грозно и изродско е такива хора да стават обект на новини...

56

до 119

преди 5 години

мдааааааа, Непал и Пакистан особено напреднали

55

Чичо

преди 5 години

Няма лошо - трябва да има свобода. Пък и не вреди на никого. За съжаление, това се случва само в напредналите държави. А в тази БГ *** само негативизъм се лее.

54

Анонимен

преди 5 години

Много прилича на една Тиква!Прави се на мъж, НО няма топчета.Масти........

53

Реалист

преди 5 години

Холандците са най-бесните neдepaли в Европа, техните мислимановци е време да им наместят акъла с някой по-силен взрив :-D

52

Анонимен

преди 5 години

Феминистките са виновни за зараждането и разпространението на *** идеологията и за всички самоубийства на деца, последвали от нея. Когато говорех против феминизма навремето днеса ме триеше и банваше за по няколко дни(не че не мога да го заобиколя). А днес днеса публикува статия против *** идеологията, което значи против феминизма. Иска да изразя с нецензурни думи отношението си към *** и журналистите тук, но ми се струва, че няма да е подходящо. Твърде слабо ще е.

51

Анонимен

преди 5 години

На русофилите също трябва да се позволи да се идентифицират с Х !

50

СМЪРТТА

преди 5 години

Вие ще сте мъртви след 20-30 години.Наистина ли искате това да е част от вашата безкрайна история и с това да останете във вечността? Като внуците видят историята ви, да видят, че сте били толерасти?!

49

Смъртта

преди 5 години

Като човек, на когото смъртта налита с предпочитание искам да ви кажа следното:- Правете САМО това, което е важно и ще остане в историята.А в контекста на тази статия (съобщение) искам да ви кажа, че пeдерастията не е довела никого до нищо позитивно, дори Азис.

48

Мегачеп

преди 5 години

Прилича на Ангела Меркел. СЛОЧАЕНОСТ?

47

Трегедия

преди 5 години

Като видях снимката на този 60-годишен господин, реших че става въпрос за постиженията или внуците му.За съжаление, след като прочетох куцата статия, ми стана много жалко за този дърт господин, който си е пропилял живота заради глупавата идея, че жените не са важни и можем да живеем без тях.Това е истинска трагедия и аз се покланям пред смъртта на този 60-годишен господин, който е живял 40 години в АДСКИ МЪКИ НА СЕБЕОТРИЦАНИЕ....Просто психическо разстройство.. нямало е кой да му помогне.

46

Балканджия Българин

преди 5 години

Много интересно как българите се дразнят на гейовете, с които нямат никакво вземане-даване реално, НО(!)не се дразнят на гърците и сърбите, които им окрадоха земите преди 100 години (времената на бабите и дядовците им).Справка: Нйойски мирен договор, Втора Балканска война, Първа Балканска ВойнаВсичко след тези неща е следствие на тези събития. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ, МАМА ВИ ДЕEБ*A

45

Педала на въжето

преди 5 години

Точка.

44

КРАДЦИ!

преди 5 години

Гейовете са крадци. Има две неща, за които трябва да бъдат бити:- Дъгата на децата- Пeдaла на колелотоДве откраднати думи, които не можем да използваме вече...СМЪРТ!

43

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Няма как да ме накарате да харесвам тези евроатлантически ценности !

42

Анонимен

преди 5 години

И аз не се страхувам от ***. Страх ме е от този, който по някакъв начин успява да ги убеди, че са такива. Готов съм да се бия с него.

41

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

40

Алтерниращ веганист

преди 5 години

Този е един от много редките случаи когато в паспорта трябва да пише "междинен" пол.Защото в паспорта пише някои физични белези височина (без токчета), цвят на очите (без лещи), пол (биологичен), а не как се чувства приносителя му.Защото иначе щеше да пише сексуална ориентация, религиозна принадлежност, политическа ориентация, цвят и консистенция на лайнoто изсpано тази сутрин, ***...

39

Анонимен

преди 5 години

До къде ни докара пенсионната реформа... Готов на всичко, само да се пенсионира по-рано

38

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Класическа идеологическа диверсия. Проблема на човечеството не са сексуално обърканите хора. Да странни и често неприятни са. Но истинските проблеми са милитаризма, организираната престъпност, корупцията ...Не се страхувам от "***" . Страх ме е от въоражен наркоман, който е убеден, че ще бъде съден от корумпиран съдия.